Fanii, poliția se ceartă înaintea meciului de la Cupa Mondială dintre Maroc, Spania

Spania eliminată de la Cupa Mondială 2022
Facebook
Twitter
Email
Print

Fanii fotbalului și poliția s-au certat înainte ca Marocul să se califice în sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 din Qatar, după ce a învins Spania cu 3-0 la penalty-uri marți seară. 

Fanii marocani fără bilete au încercat să intre pe Education City Stadium înaintea meciului, dărâmând unele dintre bariere.

Împreună cu poliția din Qatar, a intervenit imediat poliția turcă, care este de serviciu la Cupa Mondială datorită unui acord bilateral.

Cu sprijinul polițiștilor călare, polițiștii din Qatar și Turcia au pus lucrurile sub control în scurt timp și au atenuat tensiunile înconjurând fanii cu noi bariere.

Mai mulți fani de fotbal au fost reținuți în urma incidentului și a fost împiedicat să afecteze meciul prin intervenția la timp a oficialilor de securitate.

În baza unui acord bilateral de cooperare în materie de securitate, Türkiye a desfășurat peste 3.000 de ofițeri de poliție și personal de securitate pentru a asigura securitatea Cupei Mondiale împreună cu omologii lor din Qatar.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?