Fanul de fotbal columbian Javier Labrador își face amintiri în Qatar

Javier Labrador

Javier, care este martor la cea de-a patra Cupă Mondială, spune că Qatar este cel mai bun până acum

Javier Labrador, care este o figură celebră printre fanii fotbalului cu hainele sale de avangardă și mișcările amuzante, a răspuns la întrebările unui reporter al Agenției Anadolu în fața stadionului Khalifa din Qatar.

Javier, cunoscut sub numele de Pulpito (Carcatiță), se confruntă cu entuziasmul fotbalului în Qatar 2022, după 2010 Africa de Sud, 2014 Brazilia și 2018 Rusia.

„Iubesc fotbalul. Trăiesc pentru fotbal. Lucrez pentru fotbal. Aceasta este pasiunea mea. Să fiu la Cupa Mondială înseamnă totul pentru mine”, a spus columbianul în vârstă de 56 de ani.

„Fotbalul este în mintea și inima mea. Am venit în Qatar pe 14 noiembrie și am fost la 14 meciuri. Am fost pe toate stadioanele unde s-au jucat meciurile de la Cupa Mondială în Qatar”, a adăugat el.

„Mă doare că Columbia nu este la Cupa Mondială. Columbia este țara mea. Iubesc Columbia”, a spus el, ținându-se înapoi lacrimile.

Qatar este cel mai bun

Javier a spus: „Am fost la patru Cupe Mondiale până acum. 2010, 2014, 2018 și 2022. Qatar este cel mai bun dintre ele.”

Fanul columbian a spus că cel mai de neuitat moment al Cupei Mondiale pentru el a fost meciul dintre Columbia și Anglia din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, care s-a încheiat cu penalty-uri.

„Meciul Anglia-Colombia din Rusia este cea mai de neuitat amintirea mea de la Cupa Mondială. Golul lui Yerry Mina din minutul 93 m-a bucurat foarte mult. Meciul a mers în prelungiri, dar am fost eliminați la penalty-uri. Eliminarea Angliei m-a durut ca în ziua în care mi-am pierdut mamă. Am plâns mult în ziua aceea”.

Javier a spus că favorita lui la Cupa Mondială din 2022 este Brazilia.

„Am fost la meciul de deschidere. Brazilia este favorita mea. Este o echipă completă, cu jucători foarte buni. Vom vedea cine va juca finala împotriva lor în tururile următoare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *