FC Voluntari – FCSB în seara aceasta de la ora 21:00

FC Voluntari - FCSB în seara aceasta de la ora 21:00

FC Voluntari se întâlnește în seara aceasta cu FCSB, începând cu ora 21:00 în cadrul celei de-a 28-a etapă din SuperLiga României. Gruparea lui Nicolae Dică are nevoie de o victorie, deoarece în ultima perioada trece printr-o serie negativă. De când joacă în 2024, nu au reușit să obțină nici-o victorie.

La polul opus, gruparea patronată de Gigi Becali se situează pe locul întâi în clasament cu 58 de puncte acumulate. Aceștia vin după o victorie cu FC Botoșani, aflându-se într-o formă bună. Cu toate acestea în lot există probleme, deoarece doi dintre jucători sunt accidentați. Respectiv Alexandru Pantea și Denis Harțu, iar Darius Olaru și Nan Antwi sunt suspendați. Vlad Chiricheș la rândul lui, este într-o stare mai puțin favorabilă din cauza accidentării suferite din luna august.

Tot răul înspre bine, deoarece în seara aceasta va fi prezent pe teren Valentin Crețu. Acesta a fost absent în jocul cu Botoșani. Astfel Nana Antwi a fost cel care îi luase locul. Doar că din ne fericire pentru jucător, în mai puțin de 18 minute din meci; fusese eliminat de pe teren. Întoarcerea lui Valentin Crețu este ca „o gură de aer proaspăt” în gruparea antrenată de Elias Charalambous.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?