FCSB este campioană?

FCSB este campioană?

Putem spune că FCSB este campioană după victoria cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Farul Constanţa? Roş-albaştrii au mai trecut de un hop important şi a plecat  cu cle 3 puncte de la Constanţa.

Presiune pe FCSB

Înaintea acestui joc cu o zi înainte, CSU Craiova a pus presiune pe echipa din Berceni obţinând cele 3 puncte după un duel spectaculos contra celor de la Rapid. După acel succes oltenii s-au apropiat la 4 puncte de FCSB, care aveau nevoie de cele 3 puncte în acest meci pentru a nu intra criză şi să se amplifice presiunea.

Victorie cu Farul

FCSB după victoria obținută în meciul cu Farul/ Foto: Sport Pictures
FCSB după victoria obținută în meciul cu Farul/ Foto: Sport Pictures

Partida FCSB – Farul a început cu echipa de la malul mării la cârma jocului.  Elevii lui Gheorghe Hagi şi-au creat o serie de ocazii dar au întâlnit un portar în zi mare, Ştefan Târnovanu. Tehnicianul oaspeţilor Elias Charalambous a făcut o schimbare încă din minutul 28 al partidei, înlocuindu-l pe Radaslavescu cu Octavian Popescu. După această schimbare jocul a devenit  unul mai echilibrat şi oaspeţii au început să îşi creeze şi ei ocaziile lor. Pe finalul primei reprize, FCSB a avut o ocazie mare prin Băluţă dar acesta a ratat în faţa lui Buzbuchi.

După pauză FCSB  a revenit de la cabine cu o altă faţă. Nana Antwi i-a luat locul lui Creţu şi jocul a început să fie echilibrat. Ocaziile au început să dispară din ambele tabere şi credeam că ne îndreptăm spre un scor alb. Doar că Adrian Şut nu a fost deacord în minutul 82 când din pasa lui Florinel Coman a reuşit să deschidă scorul.

Pentru FCSB a fost rezultatul ce s-a menţinut până la finalul partidei. Roş-albaştrii îşi menţin diferenţa de 7 puncte faţă de CSU Craiova. Etapa viitoare este meciul direct şi deşi e prea devreme să vorbim, FCSB se poate mulţumi şi cu un rezultat de egalitate.

După foarte mulţi ani, FCSB este aproape de titlul mult visat în Liga 1. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?