STIRI_long

FCSB – Farul meciul ce poate aduce titlul

FCSB – Farul meciul ce poate aduce titlul

Începând cu ora 20:30 se anunță spectacol pe National Arena cu partida dintre FCSB – Farul. Jocul este unul extrem de important pentru cei de la FCSB pentru că suporterii lor numără minutele până când să ridice titlul de campioni după o perioadă foarte lungă. În schimb elevii lui Gică Hagi vor lupta pentru puncte în condițiile în care se află în luptă directă penru poziția a doua a clasamentului.

Roș-albaștrilor le trebuie cel puțin un rezultat de egalitate pentru a fi siguri de titlul de campioni. După 9 ani cei de la FCSB pot pune din nou mâna pe titlu. La acest meci sunt așteptați peste 35000 de suporteri.

Farul Constanța va fi foarte motivată pentru a obține punctele puse în joc în acest meci. Constănțenii sunt revelația acestui play-off. Ei au obținut foarte multe puncte. Patru victorii, un egal și o înfrângere este bilanțul lor. În ultimele 3 runde au obținut 3 victorii ceea ce înseamnă că se află într-o formă de zile mari. Din punct de vedere al ofensivei, băieții lui Hagi sunt cei mai buni în play-off. Ei au o medie de peste 2 goluri marcate pe meci.

La conferința de presă premergătoare partidei, regele Hagi a declarat că elevii săi sunt conectați la partidă și așteaptă să încurce planurile celor de la FCSB.

FCSB – Farul, echipe probabile:

FCSB: Târnovanu – Valentin Crețu, Ngezana, Dawa, Nana Antwi – Olaru, Șut, Lixandru – Băluță, Miculescu, Oct. Popescu
Rezerve: Andrei Vlad, Udrea, Panțîru, Haruț, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous
Absenți: Chiricheș, Florinel Coman, Luis Phelipe (accidentați), Radunovic (suspendat)

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Boli, Kiki – Vînă, Nedelcu, Grameni – Deaconu, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Henrique, Ganea, Dănuleasa, N. Popescu, Casap, A. Stoian, Andronache, Benchaib, Queiros
Antrenor: Gheorghe Hagi
Absenți: Tudor Băluță, Ionuț Cojocaru (accidentați)

Stadion: Arena Națională, București (capacitate: 55.634 locuri)
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș) / A1: Ferencz Tunyogi (Zalău – Sălaj) / A2: Stelian Slabu (Brașov) / Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei – Satu Mare) / Arbitru AVAR: Vasile Marinescu (București) / R1: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe – Covasna) / Observatori arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Chiar dacă FCSB va fi obligată să joace fără Florinel Coman, va porni ca favorită în acest meci.

[wpforms id="6518" title="true"]