Fcsb invinge 1-0 pe Botoșani în ultima partidă din acest an

Facebook
Twitter
Email
Print

FCSB a disputat în această seară pe Stadionul Național ultimul meci din anul 2022 împotriva celor de la FC Botoșani.

Meciul a fost unul slab în opinia mea, jucătorii fcsb-ului erau deja cu gândul la o vacanță într-un loc ceva mai călduros probabil. Botoșaniul a încercat să își surprindă de câteva ori adevarsara dar în zadar, nu au reușit să marcheze.

Prima repriză se încheie la egalitate 0 – 0. Nici repriza a doua nu a fost foarte spectaculoasă, singurul gol al meciului fiind marcat de Florinel Coman în minutul 78′ care a învins portarul advers cu o scăriță. Coman a fost introdus pe teren în minutul 64′ în locul lui Edjuma.

În minutul 81′, jucătorul bozniac Rijad Sadiku ( 23 ani ) a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Fcsb vs Botoșani 1-0

Meciul se încheie 1 – 0 iar Fcsb termină anul pe poziția 3 cu 38 de puncte.

La finalul partidei, patron echipei Gigi Becali sa declarat mulțumit de rezultat și de jocul echipei care nu a jucat rău după spusele sale. Becali a mai spus ca echipa și-a îndeplinit obiectivul, și anime poziția 3 în clasament.

Despre transferuri a zis ca nu va aduce nici un jucător în perioada de mercato și ca toate posturile sunt acoperite. În schimb a declarat ca vor prea mai mulți fotbaliști precum Rusu, Dulca și ca este dezamăgit de Boboc. Nici Bilel Omrani nu pare sa îl încânte prea mult pe Becali dar rămâne de văzut dacă ei se vor despărții de echipa Bucureșteană.

În schimb a menționat ca favoritul său, Florinel Coman și-a spălat toate păcatele prin golul marcat azi, mai ales că reușita șeptarului a adus cele 3 puncte.

Gigi a menționat ca este foarte mulțumit de atacantul Andrea Compagno, cel mai bun transfer din vară, Edjuma i-a plăcut și el și este pe cale să fie transferat la o echipa din Ungaria, după meciuri bune la echipă. Un alt jucător transferat recent la echipă în care Becali își pune încrederea este Minculescu, dar nu este dezamăgit nici de Dawa conform declarațiilor sale.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?