FCSB – Universitatea Craiova astăzi de la ora 21:45!

FCSB - Universitatea Craiova astăzi de la ora 21:45!/ Foto: Profimedia
Facebook
Twitter
Email
Print

În această seara are loc meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova de la ora 21:45. Meciul se va disputa pe arena din Ghencea, iar atmosfera se anunță a fi grandioasă. FCSB se întoarce în teren după primul eșec suferit în meciul cu UTA Arad. În schimb Universitatea Craiova nu este în cea mai bună formă și vin după ultima înfrângere cu Farul Constanța.

FCSB este clasată pe primul loc în clasamentul SuperLiga cu 15 puncte obținute în șase meciuri jucate. Universitatea Craiova se situează pe locul trei și în șapte meciuri jucate au obținut 14 puncte. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a obținut 4 victorii, două egale și un meci pierdut.

La acest meci FCSB va juca fără Vlad Chiricheș deoarece va absenta timp de o lună. Însă FCSB a anunțat oficial că sportivul nu va mai juca pe un termen de trei luni, deoarece urmează să efectueze mai multe teste medicale.

Laurențiu Reghecampf a ținut o ședință cu fotbaliștii în urma eșecului cu Farul Constanța. Prin urmare antrenorul își dorește să vadă o schimbare clară în teren și atitudinea jucătorilor să fie alta pe teren, deoarece doar de ei depind o posibilă victorie.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?