Fereastră de transfer de vară senzațională

Fereastră de transfer
Facebook
Twitter
Email
Print

Fereastră de transfer de vară senzațională pentru cele mai mari ligi ale Europei a fost închisă pe 1 septembrie, cu o serie de noi recorduri de plăți stabilite.

În ultima zi a ferestrei, Manchester United a finalizat înscrierea lui Antony Matheus dos Santos, pentru o taxă inițială de 95 de milioane de dolari, făcându-l cea mai scumpă semnare din această vară. Acordul include suplimente, iar afacerea s-ar putea ridica la 100 de milioane de dolari.

Tânărul de 22 de ani a câștigat spate la spate titluri de top din Eredivisie olandeză cu Ajax.

Semnarea acestui acord cu Antony a stabilit un nou record de cheltuieli în Premier League engleză de aproape 1,9 miliarde de lire sterline (2,20 miliarde de dolari), depășind recordul anterior de 1,4 miliarde de lire sterline (1,62 miliarde de dolari) în vara anului 2017.

Red Devils au încheiat o înțelegere pentru a-l semna pe portarul de rezervă Martin Dubravka, împrumutat pe un sezon de la Newcastle United.

Portarul slovac s-a alăturat lui Manchester United de la Newcastle United, având opțiunea de a face transferul definitiv.

Manchester City și-a întărit echipa cu fundașul elvețian Manuel Akanji de la Borussia Dortmund, cu un contract de cinci ani.

Fundașul central în vârstă de 27 de ani a rămas pe o ședere de patru ani și jumătate la Negri și Galbeni, pretinzând o Supercupă a Germaniei și o Cupă a Germaniei.

Mijlocașul austriac Florian Grillitsch a fost cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute nume care au trecut în liga olandeză Eredivisie.

Ajax a ajuns la un acord cu Florian Grillitsch privind un transfer gratuit până în 2023. Acordul include o opțiune pentru Ajax pe doi ani.

Campionul în Ligue 1 Paris Saint-Germain (PSG) l-a achiziționat pe Carlos Soler de la Valencia, semnând cu parizienii până în 2027.

PSG l-a trimis și pe Julian Draxler împrumutat. Germanul în vârstă de 28 de ani s-a mutat la clubul portughez Benfica cu un împrumut pe un an.

În ciuda provocărilor financiare, Barca cheltuiește milioane de dolari pe transfer

Barcelona, ​​care se confruntă cu datorii de un miliard de dolari, a semnat anterior contracte permanente cu Robert Lewandowski (46 milioane dolari + 5,1 milioane dolari) în variabile, Raphinha (58 milioane dolari), Jules Kounde (50 milioane dolari) și Pablo Torre (5 milioane dolari).

Fundașul spaniol Hector Bellerin s-a întors la Barcelona cu un contract pe un an, după ce și-a reziliat contractul cu Arsenal în ziua limită de transfer.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani va pune pix pe hârtie până la sfârșitul lunii iunie, iar clauza de răscumpărare a fost stabilită la 50 de milioane de dolari.

Unul dintre cele mai active cluburi în transferuri, Chelsea a făcut câteva transferuri interesante în ultima zi.

Pierre-Emerick Aubameyang a părăsit Barcelona pentru a se alătura celor de la Blues, pe doi ani, pentru 12 milioane de dolari.

Cu un transfer împrumutat de la Juventus, internaționalul elvețian Denis Zakaria s-a alăturat lui Chelsea pentru restul campaniei 2022-2023, cu opțiunea de transfer permanent la sfârșitul sezonului.

Liverpool s-a mutat pentru a-și consolida opțiunile la mijlocul terenului în ziua limită de transfer, odată cu achiziționarea lui Arthur Melo.

Brazilianul în vârstă de 26 de ani a venit la Roșii de la Juventus cu un împrumut pentru un sezon.

Mijlocașul senegalez Idrissa Gana Gueye s-a alăturat lui Everton de la Paris Saint-Germain pentru o taxă nedezvăluită, semnând un contract de doi ani până la sfârșitul lunii iunie 2024.

Tânărul de 32 de ani s-a întors în Merseyside după ce a petrecut trei ani cu Blues din 2016 până în 2019.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?