FIFA 2023 TOTS este așteptat de gamers

FIFA 2023 este așteptat de toți jucătorii video
Facebook
Twitter
Email
Print

„Team of the Season” FIFA 2023 este unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru PS. Scopul acestui joc este să aducă pe ecrane jucătorii cei mai buni din sezonul actual. Pe lângă acest lucru jocul îți oferă caracteristicile reale din timpul unei pregătiri sportive, meciuri jucate, schimburi și vânzări de jucători. Tot ceea ce se petrece în viața reală FIFA 2023 îți dă posibilitatea să fi în pielea jucătorului.

Trebuie menționat că în prezent nu există o dată concretă, afirmă Electronic Arts- dezvoltatorul jocului „Team of the Season”, pentru FIFA 2023. Dacă stăm și ne amintim, în fiecare an jocul era lansat prin luna Mai. Astfel există posibilitatea ca și în acest an să aibă loc lansarea pe piață, fără a exista decalări.

Selecția jucătorilor pentru FIFA 2023 „Team of the Season” este calculată conform performanțelor din sezonul actual. Totuși mai multe caracteristici și sunt luate în calcul. Este luat în calcul numărul de goluri marcate, pase de gol, acțiune defensive și alte caracteristici mărunte însă esențiale. O dată ce lista este gata, jucătorii sunt adăugați în echipele „Team of the Season”. Urmând mai apoi să fie lansate în decurs a mai multor săptămâni.

În acest joc cardurile TOTS reprezintă o importanță, deoarece îți dă posibilitatea de-a intra în posesia jucătorilor cu caracteristici foarte rare și unice. Aspectele și fotbaliștii pot fi achiziționați de jucător cu ajutorul monedelor  FIFA sau bani reali. Prin urmare FIFA nu oferă garanția de 100% obținerea unui jucător TOTS, deoarece șansele sunt extrem de mici. Tocmai de aceea cardul propriu zis reprezintă o valoare considerabilă.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?