Finala Campionatului European al Cluburilor la rugby în scaun cu rotile!

Finala Campionatului European al Cluburilor la rugby în scaun cu rotile!

Wigan Warriors sunt campionii Super Ligii și sunt gata să îi înfrunte pe echipe franceză, Catalans Dragons în finala Campionatului European de Rugby în scaun cu rotile. Astfel în cel mai scurt timp se va afla echipă câștigătoare, fiind desemnată cea mai bună echipă de pe continent.  În anul 2023 cei de la Wigan i-au învins pe Leeds Rhinos, iar catalanii au reușit să cucerească titlul consecutiv în Cupa Franței.

Antrenorul principal al echipei Wigan – Chris Greenhalgh este încrezător și bucuros că jucătorii au parte de o astfel de experiență. De altfel este momentul lor și au început foarte bine sezonul. Omogenitatea echipei este grozavă. Cu toate acestea trebuie menționat că și echipele adverse sunt puternice și au în componența echipei, sportivi internaționali și campioni mondiali precum Adam Rigby și Dec Roberts.

Lupta este acerbă, dar umanitatea este prezentă întotdeauna. Valorile ligii de rugby în scaun cu rotile rămân respectate până în ultimul minut și nu doar. Meciul care urmează să se desfășoare va fi considerat ca o sărbătoare a echipei Wigan.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?