STIRI_long

Florin Andone ar putea fi chemat de către Edi Iordănescu la națională

Florin Andone ar putea fi chemat de către Edi Iordănescu la națională/ Foto: Getty Images

În data de 18 noiembrie naționala României se va întâlni cu Israel pe teren neutru în cadrul calificărilor pentru EURO 2024. Acest meci are o conotație aparte, deoarece în funcție de rezultat România va ști dacă merge mai departe sau nu. Fapt pentru care echipa națională trebuie să fie pregătită pentru orice.

Selecționerul Edi Iordănescu se gândește să-l cheme Florin Andone în vârstă de 30 de ani . În prezent sportivul parcurge un traseu bun și este într-o formă foarte bune. Astfel există toate șansele ca în meciurile din luna noiembrie să fie prezent în teren. Fotbalistul nu mai îmbrăcase  tricoul naționalei de 4 ani, când fusese selecționat de către Cosmin Contra.

Sportivul în vârstă de 30 de ani este component al echipei Eldense, formație din Spania. Inițial Florin Andone era pregătit să semneze cu Rapid, dar planurile îi s-au schimbat și a ales să își continue cariera în Spania. Într-un interviu a explicat și de ce a ales astfel, deoarece în cadrul grupului este respectat, este la doar două ore distanță de copiii și familie, iar acest lucru îl încântă. Se bucură de prezența acestora, atunci când este prezent în meciuri.

[wpforms id="6518" title="true"]