Florinel Coman eliminat! FCSB a pierdut meciul pe teren propriu!

Florinel Coman eliminat! FCSB a pierdut meciul pe teren propriu!
Facebook
Twitter
Email
Print

FCSB a fost învinsă acasă de către Oțelul Galați cu scorul de 0-2 în etapa a 18-a din SuperLiga României. Totodată gruparea patronată de Gigi Becali a avut parte de o seară neagră, deoarece în minutul 58 Florinel Coman primise primul cartonaș galben.

În minutul 90+6, Florinel Coman se hotărăște în a întârzia lovitura liberă a adversarilor. Moment în care primește cel de-al doilea cartonaș galben, fiind eliminat automat de pe teren. În urma acestei decizii, fotbalistul celor de la FCSB a părăsit terenul revoltat, înjurând și mimând supărarea.

Întrebarea principală este: Dacă a luat sau nu intenționat acest cartonaș?

Probabil Florinel Coman a primit indicații clare de pe bancă, deoarece dacă ar fi rămas doar cu un singur cartonaș galben, în meciul cu cei de la CFR Cluj ar fi „stat” pe bancă din cauza numărului mare de cartonașe adunate.

Astfel în momentul de față, cartonașul roșu primit în meciul cu cei de la Oțelul Galați îl suspendă în cadrul unui singur joc. Florinel Coman va sta pe bancă în meciul din cadrul Cupei cu cei de la FCU Craiova. Meci care va avea loc joi seara.

La finalul jocului, Coman a declarat că nu își dorise să obțină cel de-al doilea cartonaș galben. De altfel este de părere că orice jucător își dorește să fie prezent în teren fără întreruperi.

Din punct de vedere al clasamentului în SuperLiga României, FCSB stă foarte bine. Echipa patronată de latifundiarul din Pipera – Gigi Becali se clasează pe locul I cu 37 de puncte acumulate în cele 18 meciuri jucate. Aceasta are în palmares 11 victorii; 4 meciuri încheiate egal și 3 înfrângeri.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?