STIRI_long

Fostul jucător Giani Kiriță nu s-a mai abținut! Mesaj dur pentru conducerea lui Dinamo!

Fostul jucător Giani Kiriță nu s-a mai abținut! Mesaj dur pentru conducerea lui Dinamo!/ Fotbal: SportsAS

Dinamo București este una dintre cele mai iubite echipe din România, deoarece în de-a lungul anilor le-a oferit fanilor momente frumoase, dar în ultimii ani și dezamăgiri. Aceasta a trebuit să parcurgă un sezon în Liga a doua, după ce în stagiunea 2020/2021 avusese un parcurs dezastros din punct de vedere sportiv.

În Liga a doua rezultatele au început să apare în partea a doua a sezonului, iar jucătorii s-au mobilizat pentru a promova înapoi în Liga 1. Fanii și jucătorii au intrat cu speranța în SuperLiga României, dar din păcate jucătorii s-au lovit crunt de realitate. Diferența dintre cele două ligi este uriașă și nivelul de pregătire a trebuit să fie ridicat.

Giani Kiriță un fost jucător emblematic al echipei Dinamo nu a mai suportat ceea ce se observă în general cu fosta lui echipă. În prezent Dinamo se clasează pe locul 15 cu doar opt puncte obținute în cele 10 etape jucate. Prin urmare Giani Kiriță este de părere că obiectivul principal este ca Dinamo să nu retrogradeze din nou și să fie salvată.

Declarația fostului jucător

Fostul jucător nu are încredere în declarațiile oficialilor. Acesta consideră că în următorii trei ani, ar trebui să se mențină Dinamo în Liga 1 și nici de cum să viseze la lupta pentru campionat. De asemenea consideră că se repetă aceeași greșeală, ir dacă nu se luptă pentru a nu retrograda, Dinamo nu va mai fi ceea ce a fost odată.

“Noi am tot vorbit la început de campionat. Ușor ușor, Dinamo trebuie să construiască echipa asta. Într-adevăr, o construim, dar am spus că are nevoie de jucători, are nevoie nu doar să aducă mingea în 16 metri, are nevoie de oameni care să o bage în poartă. Uite că au venit astfel de mome subsolul clasamentului și mergem pe aceeași deviză. Jucăm, avem lucruri bune, lucruri mai puțin bune, echipa este în creștere.

Am auzit și o declarație a unui conducător de la Dinamo. A spus că în trei ani o să ne batem la titlu. Ceea ce pe mine mă deranjează. Ok, noi trebuie să vedem ce avem astăzi de făcut, nu peste 3 ani. Trebuiesc aduși jucători care să bage mingea în poartă. Ușor, ușor, cum am spus mai devreme, ne îndreptăm spre aceleași lucruri spre care ne-am îndreptat acum trei ani de zile, să ne luptăm pentru retrogradare. Iar filmele astea SF, să ne batem la campionat, trebuie lăsate”, a declarat Giani Kiriță pentru Fanatik.ro.

 

[wpforms id="6518" title="true"]