Fundasul Raul Palmeș se desparte de echipa ilfofeana Concordia Chiajna

Clubului Sportiv Concordia Chiajna
Facebook
Twitter
Email
Print

Dupa despartire de Evgheni Oancea si Azdren Llullaku, Concordia renunta surprinzator si la fundasul Raul Palmeș, fotbalist titular in majoritatea partidelor echipei din Ilfov.

Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și jucătorul Raul Palmeș au încetat pe cale amiabilă colaborarea. Clubul nostru îi mulțumește pentru activitatea depusă și îi dorește mult succes în continuare!”, a informat Concordia Chiajna.

Raul Palmeș
Raul Palmeș -campion Ungaria

 

Despartirea a fost surprinzatoare pentru multi sustinatori ai echipei. Raul Palmeș a fost unul dintre titularii incontestabili ai echipei in acest an, ba chiar a fost in cateva aparitii capitanul echipei de pe pozitia 9 din clasamentul ligii 2 Romania.

„Am ajuns de comun acord la decizia de a rezilia contractul pentru acest sezon. Am rămas în relații bune, atât cu cei din conducere, și le mulțumesc pentru tot pe această cale, cât și cu cei din stafful tehnic și colegii de echipă, cât și cu toate persoanele auxiliare din cadrul clubului.” a declarat fundasul.

Concordia Chiajna este pe locul 9 in liga 2 cu 23 de puncte si pastreaza inca sanse matematice pentru accederea in Playoff-ul competitiei. Mai au de disputat 3 meciuri pana la incheierea sezonului regulat, in februarie si martie 2023. Primul meci este in data de 25 februarie, contra formatiei Minaur Baia Mare, o deplasare lunga si un meci greu pe terenul baimarenilor. 

In 4 martie au meci acasa cu Ripensia Timisoara, iar ultima partida va fi pe 11 Martie impotriva celor de la Metaloglobus Bucuresti.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?