Germanii au fost dezamăgiți după ce echipa națională s-a prăbușit de la Cupa Mondială

Germania eliminată
Facebook
Twitter
Email
Print

Fanii fotbalului critică activismul foto din partea echipei germane, spunând că quad ar fi trebuit să se concentreze pe meciuri, nu pe politică

Pe străzile din Berlin, mulți germani și-au exprimat surpriza și dezgustul față de ieșirea neașteptată a echipei naționale din competiția de la Cupa Mondială din Qatar.

Presa germană a criticat și ieșirea umilitoare pentru una dintre cele mai de succes țări din istoria turneului.

Joi, Germania a învins confortabil Costa Rica cu patru goluri la două, dar o victorie surpriză a Japoniei în fața favoriților Spaniei i-a văzut pe germani pe locul trei și efectiv ieșiți din competiție.

Un bărbat a declarat Agenției Anadolu că implicarea naționalei în dezbaterile politice le-a împiedicat să se concentreze pe meciuri.

„Dezbaterea despre banderole (curcubeu) a fost o prostie. Nu se poate concentra pe a juca astfel fotbal”, a spus el.

Înainte de începerea meciului de miercuri cu Japonia, echipa germană a făcut o fotografie de grup cu mâinile la gură pentru a protesta împotriva interzicerii purtării banderolelor curcubeu, menite să arate sprijinul pentru cauza LGBTQ.

Țara gazdă, Qatar, criminalizează acțiunile și activismul LGBTQ.

Joc slab, antrenor a greșit

Un alt fan al fotbalului a spus că naționala Germaniei a jucat prost în timpul turneului și s-a concentrat prea mult pe dezbaterile politice.

„Nu au jucat atât de bine. Și nu prea s-au concentrat pe fotbal. Au fost ca și cum ar fi vrut să arate că nu sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă în Qatar. Și de aceea nu au dat totul (meciului) cred. Ar fi putut face mai bine”, a spus el.

Alții au criticat și modul în care a jucat echipa.

„Apărarea noastră a fost mizerabilă. Se luptau ca tigrii în atac, dar au fost foarte răi în apărare”, a spus fanul fotbalului Josef.

„Este ciudat că atunci când au fost sub presiune imensă, în timpul meciului cu Costa Rica, au reușit să joace bine, au reușit să marcheze patru goluri… au avut pase minunate, ca un miracol”, a adăugat el.

Tosen, un rezident din Berlin, l-a învinuit pe antrenorul echipei naționale Hansi Fllck pentru eșec.

„Echipa noastră a fost rea. Pentru că antrenorul a ales jucătorii greșiți pentru echipă. Nu a căutat alternative, nu a îndrăznit să o facă. La urma urmei, nu este de mirare că nu am putut câștiga meciul cu Japonia. ,” el a spus.

Gentrit, un alt fan dezamăgit de fotbal, a spus că naționala Germaniei a primit ceea ce merita.

„De fapt, avem jucători buni, dar nu am jucat bine. Avem talente bune, dar echipa, în ansamblu, nu a evoluat suficient de bine”, a spus el.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?