Gigi Becali își dorește un jucător de la naționala României!

Gigi Becali își dorește un jucător de la naționala României!

Gigi Becali în vârstă de 65 de ani a examinat meciurile României din preliminariile EURO 2024. Motiv pentru care latifundiarul din Pipera a mărturisit că un jucător și-a marcat prezența în teren.

Andrei Rațiu în vârstă de 25 de ani a fost titular în meciul cu  Kosovo. Jucător în cadrul celor de la Rayo Vallecano a primit admirație din partea lui Gigi Becali. Totodată patronul echipei FCSB a recunoscut că fundașul dreapta i-a atras atenția de mai mult timp și îi urmărește evoluțiile.

Conform Transfermarkt Andrei Rațiu atinge suma de 1,5 milioane de euro. În cadrul naționalei mari a României a bifat 12 meciuri jucate și un gol marcat. Potrivit declarației date de Gigi Becali, de mult timp și-a dorit să îl ia pentru echipa lui. Îi place mult de acesta, deoarece driblează, intră în atac și se descurcă în teren.

Acest sportiv are o calitate foarte promițătoare din ceea ce a observat Gigi Becali. Chiar dacă este fundaș dreapta, se bate și este bătăios. În anul 2016 fotbalistul a ajuns ca junior pentru prima dată la Villarreal, moment care i-a definit stilul de joc.

În vara aceasta Andrei Rațiu a fost transferat cu 500.000 de euro la Rayo Vallecano , iar în sezonul 2023/2024 va fi prezent în La Liga. Plecarea lui a  fost oficializată în luna august și va evolua pentru prima dată în întâiul eșalon spaniol. În liga scundă jucase pentru Huesca, iar pentru gruparea lor a jucat 72 de meciuri.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?