Gigi Becali s-a răzgândit cu privire la Malcom Edjouma

Gigi Becali s-a răzgândit cu privire la Malcom Edjouma/ Foto: Profimedia
Facebook
Twitter
Email
Print

În urmă cu doar câteva zile Gigi Becali în vârstă de 65 de ani era convins că Edjouma este fotbalistul perfect pe postul de atacant. Însă într-un timp foarte scurt latifundiarul din Pipera și-a schimbat total această părere.

Dacă înainte Gigi Becali fusese convins de readucerea lui Edjouma în perioada de Mercato. Acum mijlocașul francez este scos de pe „lista favoriților”. Managerul jucătorului, Florin Vulturar a ținut să precizeze că Edjouma nu este de acord în a reveni la FCSB și să mai joace în SuperLiga României.

O dată cu precizarea acestei decizii din partea jucătorului, Gigi Becali nu s-a lăsat intimidat. Astfel ultimul răspuns îi aparține patronului FCSB-ului. Prin urmare contractul lui Edjouma trebuie îndeplinit și atunci îi este imposibil de-a se reîntoarce la FCSB, a transmis Gigi Becali.

Edjouma s-a acomodat mai greu în Peninsulă, dar încet își câștigă minute pe teren. Datorită randamentului său pe teren, presa italiană este de părere că Edjouma are toate șansele să devină titular la Bari. Pentru această echipă a reușit să atingă numărul de 8 meciuri jucate. Astfel conform Transfermarkt, jucătorul atinge valoarea de 1 milion de euro.

La începutul noului sezon, cei de la Bari au plătit FCSB-ului 200.000 de euro pentru a fi împrumutat. În cazul unui transfer oficial, italienii mai trebuie să ofere alte 600.000 de euro pentru Edjouma.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?