Gimnastică Ritmică: Gala Laureaților Sportului Ieșean

Gimnastică Ritmică Gala Laureaților Sportului Ieșean

Vineri 22 Martie a avut loc „Gala Laureaților Sportului Ieșean” unde s-au adunat toți antrenorii și sportivii cu rezultate remarcabile, obținute în cursul anului 2023. Premierea a fost oficializată de către Primăria Municipiului Iași și Direcția Județeană pentru sport Iași. La acest eveniment și-a bifat prezența și Gimnastica Ritmică.

Andreea Verdeș, reprezentanta Clubului de Gimnastică Corrado Iași și mica sportivă Delia Cantemir legitimată la CSS Unirea Iași au primit recunoștință și aprecieri pentru toate eforturile depuse și în special pentru rezultatele obținute în competiții.

Andreea Verdeș a fost premiată în cadrul categoriei „SPORTURI OLIMPICE”. Aceasta reușind să ocupe loc în topul celor mai buni 10 sportivi din județul Iași.

Delia Cantemir a fost premiată la „SPERANȚĂ PENTRU PERFORMANȚĂ”. 

Gala Laureaților Sportului Ieșean/ Foto: Clubul de Gimnastică Ritmică Corrado Iași/ domnul profesor Radu Constantin în timp ce este premiat
Gala Laureaților Sportului Ieșean/ Foto: Clubul de Gimnastică Ritmică Corrado Iași/ domnul profesor Radu Constantin în timp ce este premiat

În cadrul acestui eveniment au fost premiați și cei care stau în spatele oricărui sportiv de succes. Fără antrenor, sportivul nu are posibilitatea de-a urca pe podium sau de-ași îndeplinii visele. De altfel Andreea Verdeș, Delia Cantemir și întreaga secție de Gimnastică Ritmică din Iași nu ar fi cunoscut bucuria victoriei, fără domnul profesor Radu Constantin.

Domnul Profesor Radu Constantin a fost premiat în cadrul Galei Laureaților Sportului Ieșean de către Primarul Municipiului Iași- Mihai Chirica. În urma rezultatelor obținute în anul 2023, domnul Radu Constantin a primit onorabila distincție de „CETĂȚEAN DE ONOARE” al Municipiului Iași.

Gala Laureaților Sportului Ieșean/ Foto: Clubul de Gimnastică Ritmică Corrado Iași
Gala Laureaților Sportului Ieșean/ Foto: Clubul de Gimnastică Ritmică Corrado Iași/

Domnul Profesor Radu Constantin și fiica dumnealui Cătălina Radu fac o echipă excepțională

Domnul profesor Radu Constantin și fiica dumnealui Radu Cătălina au reușit să implementeze o selecție vastă în Gimnastica Ritmică din Iași. Cu multă pasiune și dăruire, prin mâinile lor au trecut generații întregi; reușind să le ofere elevelor lor, gustul podiumului și a medaliilor. În cadrul „Galei Laureaților Sportului Ieșean”, doamna profesor Radu Cătălina a fost premiată alături de tatăl dumneaei; cu toate că împreună cu alte gimnaste aflate pe drumul succesului au fost prezente în cadrul competiției „GRAȚIA PRIMĂVERII-Chișinău-Republica Moldova”.

GRAȚIA PRIMĂVERII-Chișinău-Republica Moldova🏆
„Sâmbătă și duminică a avut loc în incinta complexului sportiv U.S.E.F.S.-Republica Moldova, competiția „Grația Primăverii” unde gimnastele ieșene reprezentante a clubului sportiv școlar UNIREA Iași au obținut următoarele rezultate:
✅Dolniceanu Ilinca (7 ani) -medalie de bronz 🥉
✅Cantemir Delia (8 ani) -medalie de aur 🥇
✅Agache Laria ( 9 ani ) -medalie de argint 🥈
✅Ion Ema ( 10 ani) – medalie de aur 🥇
✅Corduneanu Elisabeta ( 12ani) -medalie de aur🥇
✅Florici Alessandra( 14 ani) -medalie de bronz 🥉
✅Florici Catherine ( 14 ani) -medalie de bronz 🥉
✅Răutu Bianca (15 ani) – medalie de aur”- a precizat doamna profesor Cătălina Radu.

sursa informații : Facebook : Clubul de Gimnastică Ritmică Corrado Iași

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?