Gimnastica Ritmică va fi prezentă la Jocurile Olimpice- Paris 2024!

Annaliese Dragan și președinta Federației Române de Gimnastica Ritmica- Irina Deleanu/ Foto:Ulrich Faßbender
Facebook
Twitter
Email
Print

Spectacol și emoții la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică din Valencia

Delegația României este prezentă în acest moment la a 40-a ediția a Campionatului Mondial de Gimnastică Ritmică. Competiția se ține în Valencia, un oraș iubit de către toată lumea și mai ales de gimnastele ritmice deoarece atmosfera este unică. Astfel spus și pe Arena Valencia sunt  5 zile de foc și atmosferă de neuitat.

România s-a prezentat cu senioarele Annaliese Dragan și Andreea Verdeș. Ambele au luptat pentru a câștiga „biletul direct” spre Paris 2024. Au fost două zile de foc în care gimnastele s-au dedicat întru-totul.

23 August 2023

Această zi a fost dedicată calificărilor pentru cerc și minge. Numărul de participante a trecut de 82. Prin urmare pentru a se partaja competiția optim s-au împărțit în 4 grupe (A, B, C, D). România a fost prezentă în grupa „D”.

Cele două participante au reușit să acumuleze note bune, trecând de 30.000. Astfel că Annaliese Dragan încheiase ziua de ieri cu punctajul total de 63, 550. Andreea Verdeș pe de altă parte acumulase punctajul de 62,052.

24 August 2024

Astăzi a fost a doua zi de calificări și cea mai importantă. Annaeliese Dragan și Andreea Verdeș s-au prezentat cu obiectele: măciuci și panglică. O altă zi în care emoțiile au fost la cote maxime pentru gimnastele reprezentante ale României.

Pentru Andreea Verdeș a fost un concurs în care ne-a arătat că orice este posibil și indiferent de rezultat sportivul merge mai departe, alături de antrenorii săi (Radu Constantin și fiica dumnealui Cătălina Radu).

Annaliese Dragan ne-a oferit  emoții pe care le vom resimți încă o dată în Paris. Aceasta tocmai a câștigat pentru ea și gimnastica ritmică din România un „bilet direct” spre Jocurile Olimpice Paris 2024. Tânăra sportivă se pregătește la CS Sportul Studențesc alături de doamna antrenor emerit Maria Gîrbă și împreună au reușit imposibilul-posibil!

Astfel supus ne vedem la Paris 2024 cu Gimnastica Ritmică și Annaliese Dragan!

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?