GOLF: Campionul de la US Open Wyndham Clark este în formă excepțională

GOLF: Campionul de la US Open Wyndham Clark este în formă excepțională

Wyndham Clrak este campionul de la US Open și a ținut să rezume cel mai important aspect cu privire la tematica de-a fi drept sau nedrept cu privire la linie. Acest lucru vine în urma victoriei obținute acum o săptămână la Arnold Palmer International 2024.

Top 1 Mondial Scheffler a trimis de asemenea un mesaj rivalilor săi. Mesajul fiind cu adevărat autentic, deoarece a acumulat o victorie în cinci lovituri. Fiind ce-a mai considerabilă reușită din ultimii 12 ani. În anul 2012 Tiger Woods a fost învingătorul evenimentului, datorită talentului său și a antrenamentului.

Americanul a avut parte de primul câștig în PGA Tour de la prestigiosul titlu de Players Championship susținut în luna martie al anului trecut. De altfel performanțele obținute pe terenul verde au devenit din ce în ce mai urmărite de către cunoscătorii sportului.

Scheffler a făcut spectacol duminică 10 Martie, datorită celor 16 găuri de golf reușite. De altfel datorită acestui rezultat timp de 7 zile a stat în topul celor cinci „putteri”. Rezultat obținut a treia oară în cariera sa.

Un alt rezultat interesant palmaresului său este titlul de singurul jucător care a înscris o rundă finală fără bogey pe terenul dur Bay Hill din Florida; având șapte lovituri mai semnificative decât media acumulată pe teren.

 

.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?