Handbal Feminin: România și-a asigurat calificarea la EURO!

Handbal Feminin: România și-a asigurat calificarea la EURO!/Foto: SportPictures

Echipa națională de handbal feminin a României, tocmai a reușit să își asigure calificarea la Campionatul European 2024. Eveniment ce va fi susținut la finalul acestui an în cele trei țări gazde: Austria, Ungaria și Elveția. Matematic fetele noastre sunt deja calificate la EURO, datorită prestației pe care au avut-o în Croația.

Croația părea să fie învingătoare, dat fiind că au condus în cea mai mare majoritate a meciului. Însă România a întors scorul spectaculos în ultimele momente. Astfel România reușind să finalizeze meciul cu formațiunea croată la scorul de 25-23 în favoarea României. Prin urmare cu opt puncte acumulare în cele patru jocuri disputate, România nu mai este în pericol și este imposibil de-a rata calificarea la EURO 2024.

Clasamentul grupei este format din Croația (4 puncte), Grecia ( 4 puncte) și Bosnia (0 puncte). Pe data de 28 Noiembrie – 15 Decembrie va avea loc EURO 2024. Însă până atunci, echipa națională mai trebuie să le înfrunte pe celelalte două echipe în faza preliminară. În 4 aprilie se va întâlni cu Bosnia și pe 7 aprilie cu Grecia.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?