STIRI_long

Harry Kane a intrat în istoria echipei Bayern Munchen!

Harry Kane a intrat în istoria echipei Bayern Munchen!/ Foto: Nigel French/ Allstar/ Getty Images

Bayern Munchen i-a „distrus” pe Bochum în meciul din cadrul etapei a cincea din Bundesliga. Scorul final încheindu-se la 7-0 în favoarea bavarezilor. Totodată Harry Kane a avut o implicare spectaculoasă în cadrul acestui derby. Prin urmare nu degeaba cei de la Bayern Munchen plătiseră suma de 110 milioane de euro pentru aducerea acestuia în echipă.

Atacantul englez a reușit să intre în istoria echipei Bayern Munchen datorită primului hat-trickreușit în echipamentul bavarez. Harry Kane a atins performanța de-a doborî recordul lui Gerd Muller. Astfel că în minutul 4 deja se anunțase primul gol marcat în favoarea lor de către Choupo-Moting, urmând mai apoi în minutul 13 ca Herry Kane să aducă al doilea gol pentru echipă.  În minutul 88 Herry Kane realizează golul decisiv de 7-0 pentru Bayern și doboară recordurile lui Mario Mandzukic, Miroslav Klose și Gerd Muller.

În toate cele șapte meciuri disputate în Bundesliga, Herry Kane a fost prezent. Cel mai important aspect fiind că în fiecare meci titular, sportivul a marcat cel puțin un gol. Dincolo de competiția internă Herry Kane se pregătește pentru meciurile din UEFA Champions League, unde Bayern Munchen are ca și obiectiv cucerirea trofeului.

[wpforms id="6518" title="true"]