Harry Kane a intrat în istoria echipei Bayern Munchen!

Harry Kane a intrat în istoria echipei Bayern Munchen!/ Foto: Nigel French/ Allstar/ Getty Images
Facebook
Twitter
Email
Print

Bayern Munchen i-a „distrus” pe Bochum în meciul din cadrul etapei a cincea din Bundesliga. Scorul final încheindu-se la 7-0 în favoarea bavarezilor. Totodată Harry Kane a avut o implicare spectaculoasă în cadrul acestui derby. Prin urmare nu degeaba cei de la Bayern Munchen plătiseră suma de 110 milioane de euro pentru aducerea acestuia în echipă.

Atacantul englez a reușit să intre în istoria echipei Bayern Munchen datorită primului hat-trickreușit în echipamentul bavarez. Harry Kane a atins performanța de-a doborî recordul lui Gerd Muller. Astfel că în minutul 4 deja se anunțase primul gol marcat în favoarea lor de către Choupo-Moting, urmând mai apoi în minutul 13 ca Herry Kane să aducă al doilea gol pentru echipă.  În minutul 88 Herry Kane realizează golul decisiv de 7-0 pentru Bayern și doboară recordurile lui Mario Mandzukic, Miroslav Klose și Gerd Muller.

În toate cele șapte meciuri disputate în Bundesliga, Herry Kane a fost prezent. Cel mai important aspect fiind că în fiecare meci titular, sportivul a marcat cel puțin un gol. Dincolo de competiția internă Herry Kane se pregătește pentru meciurile din UEFA Champions League, unde Bayern Munchen are ca și obiectiv cucerirea trofeului.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?