Hermannstadt – Dinamo

O nouă zi de spectacol în Liga 1 ne aşteaptă la meciul dintre Hermannstadt – Dinamo. Avem două partide ce ne vor ţine aproape de micile ecrane: Hermannstadt – Dinamo şi FCSB – Spesi Sfântu Gheorghe. Primul dintre cele două jocuri va avea impact asupra Play-off-ului în timp ce al doilea meci al zilei, va conta poate chiar pentru titlul de campioană.
Hermannstadt – Dinamo, speraţă de a evita retrogradarea pentru câini
Acest joc contează pentru prima rundă a play-out-ului. Acolo fiecare meci este tratat ca o finală, astfel că nici o echipă nu are voie să facă paşi greşiţi. Hermanstadt are nevoie de cele 3 puncte pentru a nu intra în hora retrogradării şi pentru că ar putea ajunge chiar pe poziţia a doua. Să nu uităm că formaţia care va câştiga play-out-ul va disputa un baraj pentru cupele europene.
În meciurile din acest sezon punctele au fost împărţite: în tur gazdele de astăzi s-au impus cu scorul de 4-0, în timp ce în retul câinii au reuşit să obţină şi ei la rândul lor punctele puse în joc.
Dinamo are nevoie de puncte ca de aer. Ei se clasează pe poziţia a 14-a a clasamentului, dar au un singur punct avans faţă de FC Voluntari. Dinamo este în acest moment pe o poziţie ce duce la barajul de menţinere în LIGA 1.

Echipe probabile:

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure, Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica – Neguț, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop, Etienne, Antoche, N’Goma, D. Iancu, G. Iancu, Bucuroiu, Biceanu, Jipa, Ciubotaru, Fonseca
Absenți: A. Oroian (suspendat), Ionuț Stoica
Antrenor: Marius Măldărășanu
Dinamo: Golubovici – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Ilic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Gregorio
Rezerve: Răilean, Edgar Ie, C. Costin, Began, Selmani, Iglesias, D. Irimia, P. Neagu, Bani, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr
Absenți: Politic, Gnahore (nerecuperați)
Antrenor: Zeljko Kopic
Stadion: Municipal (Sibiu)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?