STIRI_long

Hermannstadt – FCSB în seara aceasta de la ora 20:00!

Hermannstadt - FCSB în seara aceasta de la ora 20:00!/ Foto: Imago

 

Meci restant din etapa a V-a a SuperLigii României

Hermannstadt și FCSB se întâlnesc în seara aceasta de la ora 20:00 pentru meciul restant din etapa a cincea a SuperLigii României. Acest lucru se întâmplă deoarece meciul dintre cele două echipe nu a mai fost posibil datorită echipei patronate de Gigi Becali. Cei de la FCSB urma să se întâlnească în retur cu cei de la Nordsjaelland, din turul trei preliminar din Conference League.

În prezent FCSB se poziționează în fruntea clasamentului din SuperLiga României cu 21 puncte obținute în cele 8 meciuri disputate. Hermannstad pe de altă parte se clasează pe locul al șaptelea cu doar 12 puncte acumulate în cele 8 jocuri realizate. Echipa din Sibiu a avut un parcurs bun și în ultimele patru meciuri disputate nu au înregistrat vreo înfrângere. În schimb echipa FCSB a înregistrat per total abia o înfrângere în noul sezon.

Două echipe ce își doresc victoria

Elias Charalambous antrenorul echipei FCSB este pregătit să realizeze schimbări expre pentru meciul cu sibienii. Schimbarea realizată de antrenor o va face pentru primul „11” în confruntarea directă cu Hermannstadt. Jocurile sunt programate strâns, iar peste trei zile FSCB se va întâlni în deplasare cu Sepsi.

Marius Măldărășanu este încrezător și își dorește să obțină cele trei puncte la fel de tare precum FCSB. Astfel că înaintea startului, Marius Măldărășanu în vârstă de 48 de ani a afirmat că echipa lui joacă împotriva unei echipe puternice, ce se află în fruntea clasamentului. Însă meciul se anunță puternic și nici sibienii nu se vor lăsa mai prejos, deoarece au un moral foarte bun. Tehnicianul este pozitiv și speră că într-o bună zi echipa lui va bate pe oricine.

 

[wpforms id="6518" title="true"]