Ianis Hagi are șansa de-a pleca din echipa Rangers!

Ianis Hagi are șansa de-a pleca din echipa Rangers! Foto: Profimedia

Ianis Hagi în vârstă de 24 de ani a primit prima ofertă, care îi oferi noi schimbări în cariera lui. Au trecut deja trei ani și jumătate de când sportivul își petrece timpul pe Ibrox Park. În primul an a stat doar șase luni, urmând mai apoi să fie împrumutat. Doar că scoțienii au dorit să plătească suma de 3,5 milioane de euro celor de la Genk. Ianis Hagi s-a descurcat foarte bine în echipă. Reprezenta un om de bază, dar accidentarea pe care a suferit-o i-a diminuat forma de altă dată.

O nouă șansă în cariera lui Ianis Hagi

Michael Beale este nemulțumit de prestația fotbalistului român, deoarece începutul de campionat nu i-a adus rezultate și mișcări în teren considerabile. Fapt pentru care s-a decis ca să îl scoată de pe lista UEFA. În urma acestei alegeri, sportivul s-a arătat nemulțumit.

Presa din Turcia speculează o ofertă pentru Ianis Hagi. Se pare că cei de Trabzonspor ar fi trimis o ofertă celor de la Rangers, în care își exprimă dorința de-al transfera pe mijlocașul român. Totodată în prezent nu s-a anunțat nici o sumă, dar se speculează că scoțienii ar cere în schimbul lui Ianis Hagi suma de 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi nu este în cea mai bună formă

Conform antrenorului echipei Rangers, Ianis Hagi nu este în cea mai bună formă a sa. Tocmai de aceea în momentul de față s-a decis ca el să stea mai mult pe banca de rezerve. Beale a mai afirmat că ar putea pleca de la Rangers în perioada aceasta, deoarece agentul și Ianis Hagi au căutat echipe care ar fi interesate să-l transfere.

„În timpul verii, a muncit foarte mult să fie pregătit. Nu pot să spun că este în cea mai bună formă. Cred că discuțiile cu noi au fost întotdeauna foarte sincere. Este un jucător cu care am o relație personală foarte bună.” -Michael Beale ( planetradio.co.uk.)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?