Premier League: Radu Drăgușin nu a fost pus în teren nici un minut în ultimele 3 meciuri!

Premier League: Radu Drăgușin nu a fost pus în teren nici-un minut în ultimele 3 meciuri!

Radu Drăgușin în vârstă de 22 de ani, tocmai ce-a fost transferat în iarna aceasta la Tottenham. În momentul de față reprezentând în continuare unul dintre cele mai evidențiate transferuri realizate de Ange Postecoglou. Cu toate acestea tânărul internațional, nu a reușit să se impună cum și-ar fi imaginat suporterii în tricoul londonezilor.

Se pare că în ultimele trei meciuri disputate în cadrul Premier League, Radu Drăgușin a fost rezervă. Tottenham s-a întâlnit cu Brighton, Wolves și Crystal Palace. Jocuri la care românul a stat pe banca de rezervă în cadrul celor trei meciuri preț de 90 minute +.  Gestul făcut de antrenorul celor de la Tottenham, le-a oferit jurnaliștilor englezi posibilitatea de-a specula o teorie. Anume că șansele lui Drăguin sunt destul de infime ca el să fie titular, ocupându-le locul lui Micky Van De Ven sau a lui Cristian Romer.

Drept dovadă că șansele românului sunt foarte mici, o arată accidentarea lui Micky Van De Ven în meciul cu cei de la Crystal Palace. În acel moment, Ange Postecoglou a apelat la Ben Davies, urmând mai apoi să îl pună pe Drăgușin să se încălzească. Ange Postecoglou de când se află la conducerea grupării, românul este clasat abia pe locul 6 din 9 în top.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?