Indian Wells: Carlos Alcaraz la învins pe Fabian Marozsan! Titularul merge în optimi. Novak Djokovic a fost eliminat în turul 3!

Indian Wells: Carlos Alcaraz la învins pe Fabian Marozsan! Titularul merge în optimi. Novak Djokovic a fost eliminat în turul 3!

În cadrul Turneului Indian Wells, Carlos Alcaraz și-a adjudecat victoria în set direct împotriva lui Fabian Marozsan. Rezultat care l-a trimis în sferturile de finală. Apărarea titlului la Indian Wells este în continuare cel mai important obiect.

Numărul doi mondial a avut nevoie de 75 de minute pentru adjudecarea victoriei, reușind să finalizeze cu scorul de 6-3, 6-3 împotriva maghiarului. De altfel spaniolul dorește să își îndeplinească o dorință și anume; Să devină primul jucător care reușește să apere titlul. Din anul 2016, doar Novak Djokovic reușise performanța aceasta.

Carlos Alcaraz în optimi

Carlos Alcaraz se va întâlni cu Alexander Zverev în optimi. Rivalul german a ajuns în optimi, după ce a șasea cap de serie își revenise. Prin urmare jocul disputat între el și australianul Alex de Minaur i-a  adus victoria cu 5-7 6-2 6-3.  După ce obținuse primul set, a 10-a cap de serie De Minaur a rupt serviciul în primul joc din setul doi.  Alexander Zverev reușise să își revină, fapt pentru care nu a ratat serviciul pentru restul jocului. Astfel și-a transformat 5 din 7 oportunități de pauză, salvând opt din 11.

Surprize în cadrul Turneului Indian Wells

Grecul Stefanos Tsitsipas, capul seriei cu numărul 11 a suferit o înfrângere în jocul cu Jiri Lehecka.  Surprinzător a fost scorul final 6-2 6-4 pentru adversar. De altfel cel de-al 32-lea cap de serie a Cehiei, a obținut victoria și primul titlu ATP în luna ianuarie. Rezultat obținut în urma înfrângerii britanicului Jack Draper în finala Adelaide International.

În sferturile de finală Lehecka va juca cu Jannik Sinner, după ce a treia cap de serie italiană obținuse victoria împotriva americanului Ben Shelton cu 7-6 (7-4) 6-1.

Sinner a obținut victoria a 18 meciuri succesive. Totul a început încă din sezonul precedent și ăn continuare este cu ochii pe ce de-a treia victorie în turneul acestui an. Sinner se poate mândri cu proaspetele titluri obținute la Australian Open și Rotterdam Open.

Novak Djokovic – eliminare neașteptată. Nardi este un norocos

Numărul unu mondial- Novak Djokovic a avut parte de o înfrângere la Indian Wells. Luca Nardi în vârstă de 20 de ani a avut șansa de-al învinge pe top 1 mondial, fie prin noroc sau pur și simplu a fost mai bun decât liderul în turul trei la Indian Wells.

Italianul Nardi este pe locul 123 în lume și deși în calificări fusese inițial eliminat; a avut norocul să reintre în joc datorită retragerii a unui alt jucător. El a lovit 34 de reușite într-o victorie cu 6-4 3-6 6-3, schimbând punctul de meci într-un veritabil as.

Rezultatul final l-a surprins inclusiv pe câștigător, iar numărul 1 mondial  abia realizase cele întâmplate. „”Fără titluri anul acesta. Nu este ceva cu care sunt obișnuit”, a spus sârbul, care a lovit 17 câștigători, dar a făcut nouă erori nei.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?