Josip Juranovic a întrat și pe radarul Barcelonei pentru un eventual transfer

Facebook
Twitter
Email
Print

Josip Juranovic este fundaș dreapta legitimat la clubul Scoatian Celtic. După evoluțiile bune de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 acesta a atras privirele mai multor cluburi din Premier League și mai nou se pare ca Barcelona ar fi interesată de serviciile fotbalistului.

Fundașul de 27 de ani mai are contract cu campioana Scoției pentru următoarele trei sezoane și jumătate, dar în schimbul unei sume bune pentru club ar putea sa ii dea drumul. Pe lângă cele două echipe din Anglia și Barcelona, fundașul a atras atenția și lui Diego Simeone, care îl dorește la Atletico Madrid.

Josip Juranovic a evoluat constant pentru naționala Croației la Turneul Final din Qatar, mai puțin în Finala mică contra Marocului. A absentat din cauza unei accidentări, iar după ce a primit o săptămână de vacanță va efectua mai multe analize amănunțite pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Chiar dacă fundașul croat și-ar dori sa joace în tricoul Barcelonei, situația catalanilor în privința transferurilor este incertă momentan. Cluburi are interdicție la transferuri, iar președintele Joan Laporta este conștient ca este aproape imposibil ca mutarea să se facă în această fereastră de transferuri.

Noi și alte câteva cluburi din La Liga încercăm, de asemenea, să convingem La Liga să fie mai flexibilă și să ne permită alte tipuri de interpretări care pot face Barcelona și mai puternică” a declarat președintele Barcelonei.

De cealaltă parte, conducătorul clubului scoțian Ange Postecoglou, ar fi dispus sa negocieze cu echipele interesate de jucătorul său. Deja a transferat un fundaș dreapta, Anthony Ralston jucător canadian pentru care a plătit celor de la Montreal 3.5 mil de lire sterline.

Este minunat că se face remarcat. Vreau ca jucătorii noștri să fie remarcați. Dacă nu ar fi fost observați, nu s-ar descurca bine” a declarat recent conducătorul lui Celtic.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?