STIRI_long

Jurgen Klopp a rămas uimit în meciul cu Union Berlin!

Jurgen Klopp a rămas uimit în meciul cu Union Berlin!/ Foto: Getty Images

Jurgen Klopp în vârstă de 56 de ani a rămas uimit în timpul meciului cu cei de la Union Berlin. Acesta recunoaște că este mare fan al mijlocașului englez Jude Bellingham în vârstă de 20 de ani. În vara aceasta Klopp își dorise să îl transfere pe tânărul jucător la Liverpool, dar nu s-a mai concretizat nimic.

Într-un interviu Klopp afirmă că și-ar fi dorit să aducă pe sportiv la Anfield ăn vara aceasta și regretă că a ajuns pe Bernabeu. Madrilenoo însă l-au transferat pe suma de 110 milioane de euro, câștigând licitația împotriva celor de la Liverpool. Prin urmare în campionat Jude Bellingham a reușit să înscrie cinci goluri în cinci meciuri jucate, iar în Liga Campionilor a reușit să marcheze un gol decisiv.

Datorită tenacității lui, Real Madrid a acumulat 8 puncte. În cadrul meciului cu cei de la Athletic Bilbao a marcat două goluri. În meciul cu Almeria scorul a fost de 3-2, iar Jude Bellingham marcase două goluri din trei. Urmând mai apoi meciuri cu Celta, Getafe și Union Berlin. Trebuie amintit că în meciul cuGetafe reușise performanța de-a marca gol în minutul 95 și cu Celta î minutul 81, iar cu Union Berlin în minutul 94. Sportivul este cel care face diferența în ultimele minute de joc.

[wpforms id="6518" title="true"]