Karim Benzema nu își dorește să mai joace în Europa!

Karim Benzema nu își dorește să mai joace în Europa!

Karim Benzema în vârstă de 36 de ani, face parte din lotul celor de la Al- Ittihad încă din vara anului 2023, când luase hotărârea de-a pleca din lumea fotbalului european. Dornic să experimenteze un stil diferit de Europa, Karim Benzema reușise într-un timp relativ scurt să colecționeze mai multe controverse în fotbalul din Arabia Saudită.

Deși Al-Ittihad îi oferă un salariu ce atinge 100 de milioane de euro pe sezon, plus bonus de 20 de milioane de euro, deoarece este ales în a fi ambasador al Cupei Mondiale din 2030. Eveniment care va fi găzduit de Arabia Saudită. Atacantul francez ar părea să fie dorit de către o echipă din Europa.

Mai exact este vorba despre Lyon. Se pare că aceștia își doresc din adins ca starul francez să revină în lumea fotbalului european. Mai cu seamă președintele celor de la Lyon- Jean Michel Aulas insistă în a se realiza transferul lui Karim Benzema.

În cazul în care Karim Benzema se decide cu privire la reîntoarcerea sa în Europa, va trebui să ia în calcul un factor important. Anume să renunțe la oportunitățile financiare, dar și a denumirii sale ca Ambasador al Cupei Mondiale ce va avea loc peste 6 ani.

Karim Benzema ar avea prea multe de pierdut, doar pentru a juca din nou în Europa. Motiv pentru care nu este de acord să se întoarcă.  În repetate rânduri, starul afirmase că se simte foarte bine în cadrul echipei Al- Ittihad; chiar dacă nu s-a prezentat la reuniunea echipei și nici nu a fost prezent în cantonamentul de iarnă.

Pentru formațiunea Al-Itthad a reușit să acumuleze 22 de jocuri. Printre care 12 goluri marcate și nu mai puțin de 6 pase decisive. Conform Transfermarkt, câștigătorul Balonului de Aur 2022, valorează 15 milioane de euro/ cotă piață.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?