Krim Lubljana – CSM Bucureşti

 

Victorie mare ale echipei româneşti în Krim Lubljana – CSM Bucureşti în EHF Champions League cu scorul de 30-24. Cu cât trece timpul cu atât CSM Bucureşti merge mai bine. În această seară ne-au încântat cu o nouă victorie în Liga Campionilor.

Dacă la începutul sezonului bucureştencele au avut unele sincope în joc şi rezultatele nu au fost exact aşa cum şi-au dorit, cu trecerea timpului tigroaicele au mers din ce în ce mai bine. În faza grupelor, în ultimele partide trebuie să ne aducem aminte de marea victorie a bucureştencelor de pe terenul celor de la Gyor.

Echipa la indicaţiile lui Adi Vasile şi-a dominat pe parcursul întregului meci adversarul. Din  punct de vedere tactic CSM a făcut un meci perfect.  Trebuie să lăudăm şi jucătoarele ce au evoluat în poartă. Acestea au creat în unele momente un adevărat zid pentru adversare. În foarte multe meciuri decisive pentru handbalul românesc poarta a lipsit, dar astăzi a fost un pilon de bază a echipei noastre.

Spectacol cu Cristina Neagu

Cea mai bună handbalistă a lumii şi-a arătat încă odată clasa şi a reuşit un meci fantastic. Cu peste 1100 de goluri în cea mai importantă competiţie, eleva lui Adi Vasile şi-a demonstrat încă odată clasa şi ne-a făcut mândrii că suntem români.  Dmitrieva a fost singura jucătoare de la slovene ce s-a ridicat la nivelul meciului, dar o jucătoare nu poate câştiga un meci.

După acest meci visele noastre s-au reaprins şi sperăm că CSM Bucureşti va putea aduce din nou în ţară trofeul Ligii Campionilor.

Cu Metz se vor lupta în sferturi pentru un loc în Final Four-ul de la Budapesta. Acela va fi un meci care pe care. Chiar dacă mai este de disputat returul de la Bucureşti, Credem că Krim nu are cum să le pună probleme acasă.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?