Kylian Mbappe este ferm cu privire la decizia pe care a luat-o!

Kylian Mbappe este ferm cu privire la decizia pe care a luat-o!
Facebook
Twitter
Email
Print

Vicecampionul mondial Kylian Mbappe în vârstă de 24 de ani a fost scos din lotul pentru cantonamentul ce va avea loc în Japonia. Aceasta decizie vine în speranța de-a lua o hotărâre clară, determinându-l să accepte transferul în perioada de mercato prezentă. Totodată situația este tensionată în continuare deoarece, cei din conducere l-au anunțat că în cazul în care rămâne la Parc des Princes, va sta pe banca de rezervă întreg sezon 2023/2024.

Kylian Mbappe este ferm cu privire la decizia pe care a luat-o!

Mbappe este gata să ajungă la echipa mult dorită în vara viitoare, ca fiind jucător liber de contract. Este pregătit să stea pe baca de rezervă întreg sezonul, dacă este cazul și prin urmare acceptă toate „persecuțiile” din partea conducerii PSG. O dată cu această decizie Kylian Mbappe își continuă războiul ferm, deși primise de mai multe ori cele două variante; fie semnează prelungirea contractului sau va fi vândut.

Situația lui Mbappe nu este roz, dar se pare că francezul este cu zâmbetul pe buze. A doua zi după aflarea veștii că nu mai face parte din lot, sportivul și-a făcut apariția la baza PSG pentru antrenament, alături de ceilalți fotbaliști „excluși”. Pozitivitatea lui nu i-a fost afectată, când s-a dat jos din mașină emana fericire și luase hotărârea de-a face poze cu fanii prezenți la bazele clubului sportiv.

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect