Kylian Mbappe întâlnire de gradul zero cu președintele Franței și emirul Qatarului

Kylian Mbappe întâlnire de gradul zero cu președintele Franței și emirul Qatarului

Starul de la PSG, Kylian Mbappe în vârstă de 25 de ani, tocmai ce și-a anunțat plecarea din gruparea celor de la Paris Saint-Germain, o dată cu finalizarea sezonului actual.

Cu toate că în presa internațională se presupune că francezul deja ar fi ajuns la un numitor comun, cu cei de la Real Madrid. Tocmai a fost invitat de către Președintele Franței- Emmanuel Macron la cină.

În cadrul acestei întâlniri a fost prezent și emirul Qatarului. Motiv pentru care în momentul de față s-ar credere că se repetă traseul din anul 2022, când PSG ar fi ajuns la înțelegerea finală, iar intervenția Președintelui francez i-a schimbat decizia. Anume în a-și prelungi contractul cu PSG.

Le Parisien a menționat că pe data de 27 Februarie, Kylian Mbappe va lua cina alături de Emmanuel Macron și emirul Qatarului- Tamim bin Hamad Al Thani; fiind invitat exclusiv de către președintele Franței. De altfel cei de la „Los Blancos” își doresc ca Mbappe să nu se răzgândească din nou, deoarece s-ar putea să fie ultima lui șansă de-a mai ajunge la Real Madrid.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?