Kylian Mbappe rupe tăcerea cu privire la Messi și poate pleca la Real Madrid

Kylian Mbappe și Messi
Facebook
Twitter
Email
Print

Plecarea lui Leo Messi de la PSG l-a făcut pe Kylian Mbappe să rupă tăcerea într-un timp foarte scurt. Conform fotbalistului francez, lipsa de respect a fost accentuată în echipa PSG. Mbappe este nemulțumit de reacția tuturor fanilor în legătură cu plecarea lui Messi. El consideră că în Franța nu a primit respectul pe care îl merită de fapt și nu ar trebui să fie luat acest transfer precum o ușurare. Conform Gazzetta dello Sport. 

Totodată atacantul francez afirmă că „Nu am cerut să fiu vândut la Real Madrid! Sunt fericit să rămân la Paris”. Pe de altă parte scrisoarea pe care a trimis-o conducerii Campioanei din Liga 1, relatează cu totul altceva. Se pare că în această scrisoare își exprimă dezinteresul de a-și mai prelungi înțelegerea cu PSG, care este limitată până în vara anului viitor. Conform lui L’Equipe.

În această situație PSG își dorește să dea drumul unei clauze din contract, ce prevede prelungirea lui Mbappe, până în vara anului 2025. Acest lucru se poate realiza doar cu ambele părți înțelese. Astfel PSG dacă își dorește să-l transfere în vara acestui an, poate evita o posibilitate. Anume ceea de-a nu primi nici o sumă de bani în momentul transferului.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect