La Liga: Ianis Hagi a fost magnet pentru minge! Nota obținută de jucător a fost surprinzătoare

La Liga: Ianis Hagi a fost magnet pentru minge! Nota obținută de jucător a fost surprinzătoare

Alvales s-a întâlnit cu Osasuna în runda celei de-a 27-a din La Liga, unde scorul final a fost de 1-2. De altfel scorul putea fi de 0-2 în favoarea celor de la Osasuna, dar Garcia reușise să marcheze un gol în minutul 76.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 86

Românul internațional în vârstă de 25 de ani a stat pe banca de rezervă până în minutul 86. Moment în care Ianis Hagi a avut ocazia de-a intra pe teren, aproximativ 10 minute, incluzând și prelungirea.

În ultimele două partide, Ianis Hagi a stat pe banca de rezervă în totalitate. Astfel apariția lui a fost vizibilă, abia după aproape o lună. În cadrul acestui meci, fotbalistul a avut o șansă de-a marca golul egal, dar centrarea lui Guevara fusese prea puternică.

Sofascore i-a dat o notă surprinzătoare lui Hagi

Deși Ianis Hagi a fost prezent doar 10 minute, portalul Sofascore i-a oferit o notă surprinzătoare lui Ianis Hagi. Mai exact acesta ar fi primit nota 7, fiind una dintre cele mai marri note din gruparea lui Alaves. Pe lista celor mai notabili jucători sunt Rioja cu nota 7,5; Gorosabel cu 7,2 și Tenaglia cu 7,2.

Românul riscă să piardă EURO 2024

Edi Iordănescu se bazează doar pe jucătorii activi la cluburile de care aparțin. Astfel Ianis Hagi a înregistrat puține minute active pentru Alaves. Motiv pentru care prezența lui, la EURO 2024 este sub semnul întrebării.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?