Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova în favoarea Arabiei Saudite!

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova în favoarea Arabiei Saudite!
Facebook
Twitter
Email
Print

Laurențiu Reghecampf în vârstă de 47 de ani s-a decis să părăsească formațiunea Universității Craiova. Această decizie vine la nici două luni, de când  a primit funcția în locul lui Eugen Neagoe în vârstă de 56 de ani.

Conform informației Laurențiu Reghecampf va achita clauza de reziliere pe care o re activă la craioveni cu ajutorul unei echipe din Arabia Saudită. Această situație arată că Mihai Rotaru și Reghecampf nu mai sunt compatibili, iar o posibilă colaborare este inexistentă.

Ilie Dumitrescu consideră că Laurențiu Reghecampf a calculat toate situațiile posibile și conștientizează că o dată ce s-a înțeles cu echipa din Arabia Saudită, nu se va mai putea întoarce la Universitatea Craiova. Tot de aceeași părere este și Sorin Cârțu, care i-a dat dreptate lui Ilie Dumitrescu în totalitate.

Decizia pe care a luat-o Laurențiu Reghecampf  a fost surprinzătoare, deoarece nimeni nu s-ar fi așteptat ca într-un timp atât de scurt să se răzgândească. În aceste aproape două luni Universitatea Craiova a avut evoluții bune și mai puțin bune. Astfel că se poziționează pe locul 3 în clasamentul SuperLigii a României cu 17 puncte.

Arabia Saudită i-a oferit tehnicianului român un salariu considerabil. Fapt pentru care Laurențiu Reghecampf nu a stat pe gânduri. Aceasta va fi plătit cu suma de 1.200.000 de euro, conform imasport.ro. Românul nu este străin de zonă, ci a mai antrenat în zona Golfului la echipe precum: Al-Hilal; Al-Wahda, Al-Wasl și Al-Ahli.

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect