Lewis Hamilton urmează să facă o schimbare surprinzătoare!

Lewis Hamilton urmează să facă o schimbare surprinzătoare!
Facebook
Twitter
Email
Print

Lewis Hamilton se gândește să facă o schimbare surprinzătoare în anul 2025.  Se pare că acesta se află în stadiul de discuții cu una dintre cele mai renumite branduri. De altfel în trecut sportivul avusese mai multe propuneri avantajoase din partea celor de la Ferrari, dar nu își dorise să plece de la Mercedes.

Pilot de curse în vârstă de 39 de ani este în continuare în centrul atenției, deoarece se pregătește de marea schimbare. Chiar dacă în anul 2019 aceste informații s-au dovedit a fi nefondate, acum lucrurile stau altfel. Conform ultimelor înștiințări cei de la Ferarri împreună cu Lewis Hamilton s-ar pregăti de o negociere.

În spațiul public cei de la Mercedes, Ferrari și pilotul de curse nu au afirmat sau infirmat presupusele schimbări. În luna august a anului 2023, Hamilton și-a prelungit contractul cu cei de la Mercedes, pe o perioadă de 3 ani. Astfel în anul 2025, pilotul poate opta spre o altă echipă.

Totodată Lewis Hamilton trebuie să aibă în vedere că o astfel de schimbare, nu îi poate garanta și succesul. Ferrari încearcă să se încadreze cu noile reglementări. Motiv pentru care în sezonul precedent s-a clasat pe locul trei în campionatul construcțiilor. În fața lor situându-se cei de la Reb Bull și Mercedes.

Ferrai nu a mai cucerit nici un titlu în cadrul piloților de curse din anul 2007-2008, când erau reprezentați de pilotul Kimi Raikkonen. Astfel directorul celorul de la echipa Mercedes – Toto Wolff și directorul tehnic- James Allison se va întâlni cu întreg personalul joi, începând cu orele 14:00.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

No Content Available
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?