Lideri în primele 5 ligi europene de fotbal

Top 5 campionate
Facebook
Twitter
Email
Print

După ultimele meciuri din primele cinci ligi europene de fotbal, Arsenal, Villarreal, Napoli, Bayern Munchen și Paris Saint-Germain (PSG) se află pe primele poziții în ligile lor respective.

Premier League engleză

Începând săptămâna ca lideri și campionii în vigoare ai ultimilor doi ani, Manchester City, a remizat cu Newcastle United cu 3-3.

Învingând Bournemouth cu 3-0, Arsenal are acum trei victorii din tot atâtea meciuri pentru prima dată după sezonul 2004-05, conducând Premier League engleză.

Leeds United a obținut o victorie surprinzătoare cu 3-0 împotriva Chelsea, Tottenham a învins Wolverhampton cu 1-0, iar Brighton a învins West Ham United cu 2-0.

La sfârșitul săptămânii 3, care se va încheia cu meciul Manchester United-Liverpool de luni, Arsenal conduce clasamentul cu 9 puncte, urmat de Manchester City, Leeds United, Tottenham și Brighton cu 7 puncte fiecare.

La Liga spaniolă

Villarreal, care a câștigat cu 2-0 împotriva lui Atletico Madrid, și-a păstrat conducerea în clasamentul La Liga spaniolă cu șase puncte și o diferență de goluri.

Real Madrid, campioana in curs, a invins Celta Vigo cu 4-1.

Barcelona a câștigat meciul din deplasare cu Real Sociedad cu 4-1. Sărbătorind cea de-a 34-a aniversare, Lewandowski a marcat de două ori în meci și a marcat primul său gol pentru echipa catalană.

Real Betis a învins Mallorca cu 2-1, iar Osasuna a învins Cadiz cu 2-0.

La sfârșitul celei de-a doua săptămâni, Villarreal este urmat de Real Madrid, Real Betis și Osasuna, toate având șase puncte fiecare.

Serie A italiană

Napoli a ocupat primul loc în Serie A italiană cu șase puncte și o diferență de goluri după o victorie de 4-0 pe teren propriu împotriva lui Monza.

Campioana în curs, AC Milan, a remizat 1-1 cu Atalanta.

Inter Milano a învins-o pe Spezia cu 3-0 în fața publicului. Naţionalul turc Hakan Calhanoglu a marcat al doilea gol pentru Inter.

Roma va juca împotriva Cremonese, iar Sampdoria va înfrunta Juventus în săptămâna 3.

Liderii Napoli este urmat de Inter, care are și șase puncte, în timp ce AC Milan, Atalanta, Fiorentina, Lazio și Torino s-au aliniat în spatele lor cu câte 4 puncte.

Bundesliga germană

Campioana în vigoare a ultimelor 10 sezoane, Bayern Munchen, a câștigat cu 7-0 împotriva lui Bochum și și-a păstrat prima poziție.

Bayern Munchen a făcut istorie, devenind primul club care a marcat 15 goluri în primele trei meciuri din Bundesliga.

Borussia Dortmund, care a găzduit Werder Bremen, a pierdut jocul cu 2-3, încasând de două ori după marcajul din minutul 90.

Borussia Monchengladbach a învins-o pe Hertha Berlin cu 1-0, Union Berlin a învins Leipzig cu 2-1, iar Mainz a învins împotriva lui Augsburg cu scor 2-1.

În săptămâna 3 din Bundesliga, Bayern Munchen are 9 puncte, urmat de Monchengladbach, Union Berlin și Mainz cu câte 7 puncte.

Liga 1 franceză

Campionii în exercițiu Paris Saint-Germain (PSG) a lovit Lille cu 7-1 în a treia săptămână a ligii.

Mbappe, care a marcat un hat-trick în meci, a egalat recordul francez din Ligue 1 marcând un gol în a opta secundă.

Lens a învins Monaco cu 4-1, iar Olympic Marseille a câștigat acasă cu Nantes cu scorul de 2-1.

PSG și-a menținut liderul cu 9 puncte, urmat de Lens și Olympic Marseille cu 7 puncte fiecare.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect