Liverpool prelungește contractul cu Diogo Jota

Diogo Jota Liverpool
Facebook
Twitter
Email
Print

Interul portughez Diogo Jota și-a prelungit contractul cu Liverpool, a anunțat marți clubul englez din Premier League, noul său contract ar urma să expire în 2027.

Diogo Jota așteaptă cu nerăbdare un viitor luminos cu Liverpool la nivel personal și colectiv, după ce a semnat marți noul său contract pe termen lung”, a spus clubul într-un comunicat.

După ce a semnat contractul, Jota a spus: „Evident, de când am ajuns (la Liverpool) acum doi ani, m-am impus ca un jucător important în această echipă – asta mi-am dorit de la început”.

Acum, semnând o nouă înțelegere pe termen lung, este evident din perspectiva clubului o dovadă a credinței în mine ca jucător. Pentru mine, evident, este foarte bine să stabilesc că voi fi aici pentru o vreme„, a spus cei 25 de ani. -adăugă bătrânul lateral.

Managerul german al lui Liverpool, Jurgen Klopp, a salutat prelungirea, numind-o „știre strălucitoare”.

„Calitățile lui (ale lui Jota) sunt evidente. El marchează goluri – nu este o calitate proastă – lucrează incredibil de mult pentru echipă, pressingul și contrapressingul lui sunt la un nivel incredibil, poate juca în toate rolurile noastre de atac și are o atitudine incredibilă. Nu este un pachet rău. Nu e rău deloc„, a adăugat Klopp.

Jota, care a mai jucat pentru FC Porto și Atletico Madrid, s-a alăturat lui Liverpool de la Wolverhampton Wanderers în 2020.

A marcat 34 de goluri și a făcut nouă pase decisive în 85 de jocuri pentru Roșii.

Fc Liverpool
Fc Liverpool

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect