Locul 1 în grupa pentru fetele de la CSM București

Echipa de handbal feminin CSM București termină anul 2022 pe prima poziție în grupa A din Champions league după victoria împotriva campioanei europene Vipers.

Tigroaicele s-au impus cu scorul de 27 la 24. A fost un meci greu contra unei echipe foarte bune, campioana Europeană care practică un handbal de calitate. La pauza scorul a fost 15-16 pentru Vipers și ceva trebuia sa se schimbe în jocul CSM-ului pentru a obține toate punctele din această partidă.

Cele mai multe goluri goluri a marcat Cristina Neagu 9 la egalitate cu jucătoarea lui Vipers Jerabkova.

În urma victoriei de azi CSM acumulează 15 puncte în grupă și ocupă poziția 1. Poziția 2 este ocupată chiar de adversarele de azi care au un total de 13 puncte podiumul fiind completat de Odese cu 12 puncte acumulate.

CSM București are șanse mari sa meargă mai departe de pe prima poziție în grupă, etapa viitoare deplasându-se la ultima clasată, Banik Most echipa care încă nu a acumulat nici un punct.

Un alt aspect al unui parcurs cât mai îndelungat în Liga Campionilor ar fi un record pe care liderul echipei Cristina Neagu îl urmărește. Cea mai bună jucătoare vrea sa ajungă pe poziția întâi la numărul de goluri marcate în competiție.

Neagu a marcat deja 66 de goluri și a acumulat un total de 976 de reușite. În momentul de fata Cristina este pe locul 3, pe locul 2 se află Jovanka Radicevic cu 978 de reușite. La următoarea partidă cu siguranță această poziție ii va aparține iubitei noastre handbalistă. Anita Gorbicz este golghetera din toate timpurile cu 1016 goluri.

Eu personal cred că sportiva noastră va reuși sa doboare acest record, dacă nu ediția aceasta, ediția următoare cu siguranță. Hai România, hai Cristina Neagu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *