Luis Enrique stă pe gânduri cu privire la Kylian Mbappe. Există șanse ca atacantul să fie pe lista de rezervă!

Luis Enrique stă pe gânduri cu privire la Kylian Mbappe. Există șanse ca atacantul să fie pe lista de rezervă!

Nu de mult a avut loc tragerea la sorț pentru sferturile de finală ale UEFA Champions League, iar unul dintre rezultate a surprins întreaga lume. Cert este ca spectacolul va atinge cote maxime, deoarece „soarta” a decis ca Barcelona și Paris Saint Germain să se întâlnească pe teren. De data aceasta nu se poate prezice cine este favorita derby-ului, deoarece ambele echipe au trecut printr-o transformare.  Barcelona resimte noile reglementări, după ce Xavi anunțase în urmă cu puțin timp că se va retrage de la club în vara aceasta. PSG  de altfel este pe cale de-a se despărți de Kylian Mbppae.

Luis Enrique a trecut prin multe greutăți

Luis Enrique a fost unul dintre cei mai apreciați antrenori ai formației catalane, Barcelona. În perioada 2014-2017 spaniolul a înregistrat cu echipe care care o pregătea, rezultate marcante. Însă dincolo de camere, antrenamente și fotbal; antrenorul ducea pe umerii lui și în suflet o mare durere.

În urmă cu 5 ani fetița în vârstă de doar 9 ani pierduse lupta cu viața. Xana suferise de-o boală care pur și simplu i-a mâncat copilăria și nu în ultimul rând șansa la viață. Durerea pe care o resimții tatăl fetei, era de nedescris. Însă cu toate acestea, o dorință arzătoare îi se îndeplinise.

La mai bie de cinci ani părinții Xeniei au pus bazele unei asociații ce vor vor ajuta copiii și persoanele care se luptă cu boli asemănătoare. În vara acestui an, va avea loc inaugurarea. La crearea acestei fundații, fiecare om  are posibilitatea de-a contribui și pot veni cu proiecte de colaborare.

 Suporterii Barcelonei și-l doresc pe Mbappe pe baca de rezervă

Fanii Barceloeni își doresc din adins ca Mbappe să stea pe banca de rezervă. De altfel în cazul în care antrenorul celor de la PSG ar alege să îl țină pe banca de rezervă, s-ar considera că Enrique le-a făcut o favoare celor de la Barcelona.

Profesionalismul lui Luis Enrique este incontestabil, deoarece la ultimul interviu, fusese întrebat cu privire la Mbappe. Răspunsul lui a fost unul cât se poate de ferm și îi apreciază în totalitate randamentul atacantului.

Mai în glumă, mai în serios tehnicianul celor de la PSG primise întrebări frecvente cu privire la prezența lui Kylian Mbappe în meciul cu Barcelona. Urmând să apară un răspuns destul de interesant din partea lui Luis Enrique „Dacă donați 6 milioane de euro fundației noastre, pot să-l las rezervă pe Mbappe”– a declarat antrenorul pe o platformă de streaming.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?