Lupta pentru putere continuă! Încă o victorie marcată de Max Verstappen! Red Bull merge mai departe, dar nelămuririle rămân

Lupta pentru putere continuă! Încă o victorie marcată de Max Verstappen! Red Bull merge mai departe, dar nelămuririle rămân

Marele Premiul al Arabiei Saudite i-a adus lui Max Verstappen victoria. Sâmbătă fusese prezent la unul dintre cele mai lungi circuite din Arabia Saudită, reușind totodată să își mențină victoriile ferme și consecutive în palmares. Deși pentru sportiv a fost o realizare spectaculoasă pe plan personal, echipa de altfel s-a bucurat doar pe jumătate. Se pare că în continuare există momente tensionate în spatele cortinei la Red Bull. Deși ar părea că lucrurile stau bine, iar atmosfera este înfloritoare; Max Verstappen trece print-o serie întreagă de nemulțumiri.

Max Verstappen este în formă spectaculoasă

Verstappen  a ajuns la victoria cu numărul 29 din ultimele 34 de curse susținute încă de la jumătatea anului 2022. De altfel a înregistrat cel de-al IX-lea rezultat la rând, începând de la Marele Premiu al Japoniei, susținut anul trecut. Însă în timp ce el realiza curse excepționale, intern era protagonistul unei controverse. Acest lucru se datorează din cauza a mai multor acuzații cu privire la comportamentul neadecvat al directorului Christian Horner.

Red Bull este mai mult decât o echipă

Se pare că o angajată internă, l-ar fi acuzat în repetate rânduri de un comportament neadecvat față de aceasta. Motiv pentru care tensiunile ar fi început să apară în organizație. Directorul Christian Horner în vârstă de 5o de ani, neagă orice fel de acuzație. De asemenea lupta pentru putere este la cote mari în companie. Unele persoane susțin că lupta este dată între Horner și consilierul lor Helmut Marko și cu tu toate acestea nu este nimic concret, pentru că alte surse spun că de fapt ar fi între acționarii majoritari thailandezi și acționarii minoritari austrieci.

Red Bull întotdeauna a fost considerată ca fiind o adevărată organizație secretă, deoarece sunt pro pentru controlarea fluxului de informații spre exterior. Tot ceea ce se petrece în interiorul grupării rămâne pe plan intern. Lucrul acesta este aplicat în special companiei-mamă „Red Bull GmbH” din Fuchsl Am See din Austria. Trebuie menționat că nici Red Bull Racing F1 nu este mai deschisă cu privire la informațiile ce trebuie distribuite în spațiul public. Drama s-a desfășurat în exteriorul pistei, chiar în acest weekend. Unul dintre oamenii prezenți în interiorul F1 a ținut să precizeze că Horner primise din partea proprietarului thailandez Chalerm Yoovidhya sprijinul. Acest ajutor ar veni în ai ajuta la ai îndepărta pe rivalii săi. Totodată bifând și obiectivul de-ași asigura propria „supraviețuire” în Organizația Red Bull.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?