Marius Șumidică este ferm când vine vorba despre FCSB! Momentan nu își dorește să revină în SuperLigă

Marius Șumidică este ferm când vine vorba despre FCSB! Momentan nu își dorește să revină în SuperLigă

Marius Șumudică în vârstă de 53 de ani se bucură de odihnă, deoarece începând cu data de 6 Martie contractul cu Gaziantep, formație din Turcia i-a ajuns la final. Din aceea zi, antrenorul român nu s-a mai interesat de nici-o echipă, pentru care să își dedice timpul și experiența sa. LA scurt timp, după încetarea contractului, Marius Șumudică fusese întrebat ferm dacă nu ar dori să vină în SuperLiga sau dacă nu ar fi dispus să antreneze echipa FCSB.

Marius Șumudică nu își dorește o carieră în România

Răspunsul cu privire la FCSB a fost categoric. Acesta nu își schimbă percepția și nu dorește să deschidă sub nici-o formă subiectul cu privire la echipa patronată de Gigi Becali. De altfel cei de la Petrolul Ploiești au încercat în urmă cu ceva zile să îi dea târcoale, dar tehnicianul internațional nu dorește să contribuie cu nimic în SuperLigă.

Trebuie amintit că Marius Șumudică a stat nu mai puțin de 7 etape pe banca celor de la CFR Cluj. O experiență cu rezultate obiective, care i-a accentuat dorința tot mai tare de-a antrena în afara granițelor. Fapt pentru care și-a realizat dorința, fiind antrenor al echipei din Turcia. În continuare este de părere că nu și-a încheiat activitatea pe plan internațional, iar momentul de-a se întoarce în țară încă nu este deloc pe aproape.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?