Maroc invinge Portugalia si se califica in semifinale

Maroc - Portugalia
Facebook
Twitter
Email
Print

Marocul, singura țară africană rămasă in competiție, invinge cu scorul de 1-0 Portugalia și reușește calificarea in semifinalele Campionatul Mondial 2022.

In victoria din această seară, marocanii au facut un joc foarte bun, multa determinare si ambitie dar si siguranta in aparare, unde au blocat majoritatea actiunilor echipei Portugheze. Youssef En-Nesyri, atacantul Sevilliei, este marcatorul singurului gol al partidei. De partea celalata, Cristiano Ronaldo a fost rezerva din nou, fiind introdus pe tenern in minutul 51′ fara a avea prea multe realizari si intalnindu-se foarte rar cu balonul.

Maroc in semifinale
Maroc CM 2022

In prelungirile partidei, jucatorul Marocului Walid Cheddira care apartine echipei italiene Bari a fost eliminat, in minutul 93′ pentru al 2 lea cartonas galben.

Marocul vine dupa o serie de rezultate foarte bune la acest Campionat Mondial, au invins Canada si Belgia si au remizat in fata Croatiei. In optimile de finala, spre surprinderea tuturor au invins Spania, o echipa considerata favorita in fata echipei lui Walid Refragui.

Cu aceasta victorie istorica pentru ei, acum isi astapta adversarul din Semifinale, Invingatoarea din aceasta seara dintre Anglia si Franta. Meciul va incepe de la ora 21:00 ora Romaniei si va fi difuzat de TVR 1.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?