Marocanii sărbătoresc victoria echipei naționale asupra Spaniei

Maroc VS Spania
Facebook
Twitter
Email
Print

Marocanii sărbătoresc victoria echipei naționale asupra Spaniei

Marocanii au ieșit în stradă în timp ce țara lor s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 după ce au învins Spania cu 3-0 la penalty-uri marți seară.

Mii de oameni s-au revărsat pe străzile capitalei Rabat și din alte orașe din întreaga țară, inclusiv Casablanca, Marrakech, Fes și Agadir și au sărbătorit victoria echipei naționale asupra Spaniei.

Fanii marocani care au venit în capitala Qatarului Doha pentru a-și susține echipa națională au organizat sărbători ale victoriei, cântând pentru echipa lor și cântând imnul național.

n ciuda eforturilor ambelor părți în repriza secundă, niciuna dintre echipele naționale nu a reușit să marcheze un gol, iar meciul a intrat în prelungiri.

Meciul optimilor de finală s-a încheiat cu 0-0 după prelungiri, așa că o lovitură de penalty a decis echipa câștigătoare.

Marocul se va confrunta cu câștigătorul meciului Portugalia vs Elveția în etapa următoare.

Între timp, regele Marocului Mohammed VI i-a felicitat pe membrii echipei naționale pentru calificarea lor istorică în sferturile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022 din Qatar, potrivit agenției naționale de presă MAP.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?