Marocul este pregătit în a construi un stadion ce va avea capacitatea de 115.000 de locuri!

Marocul este pregătit în a construi un stadion ce va avea capacitatea de 115.000 de locuri
Facebook
Twitter
Email
Print

Marocul este pregătit în a construi un stadion ce va avea capacitatea de 115.000 locuitori; chiar lângă orașul vestit Casablanca. Această construcție vine ca urmare a dorinței pe care aceștia doresc să o realizeze. Anume în anul 2030 Cupa Mondială să fie prezentă în Maroc, Spania și Portugalia.

Astfel noua arenă ar urma să fie construită pe un teren de 100 de hectare. Totodată va fi disponibil o pistă de atletism, o piscină acoperită, un centru comercial și de asemenea un hotel. Va fi un adevărat resort din lumea sportului și acestea sunt doar câteva informații privind noul stadion. Conform informațiilor, în prezent se  discută despre bugetul provizoriu, care atinge suma de 5 miliarde de dirhami; adică 459 de milioane de euro.

Africa de Nord va înregistra cel mai mare stadion pe care îl vor avea și se vor desfășura evenimente sportive și culturale ce au scopul de-a promova sportul de masă. Această arenă va fi proiectată încât cele mai actualizate cerințe venite din partea fotbalului internațional să fie îndeplinite. De asemenea se vor lua în calcul regulile exclusiv venite din partea celor de la FIFA 2030.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?