Masters 2024: Jon Rahm este pregătit să se întâlnească cu cei mai buni jucători din lume!

Masters 2024: Jon Rahm este pregătit să se întâlnească cu cei mai buni jucători din lume!

Jon Rahm este într-o formă excelentă și abia așteaptă să se întâlnească cu cei mai buni jucători din lume. Totodată este într-o continuă luptă în a-și menține titlul „Masters”. Competiție ce va avea loc la Augusta în luna aprilie. De altfel spaniolul experimentat trăiește cu dorința că într-o bună zi, atât jucătorii PGA Tour și LIV Golf vor putea coexista.

În luna decembrie a anului trecut Jon Rahm în vârstă de 29 de ani a dezertat în timpul competiției, fapt pentru care a primit interdicție la PGA Tour. De altfel PGA Tour și DP World Tour au venit cu un nou anunț. Inițial cele două segmente ar fi trebuit să fuzioneze, dar din păcate nu au ajuns la un consens, iar termenul limită ( 31 decembrie 2023) nu le-a oferit nici-un ajutor.

Începând cu data de 11 Aprilie are loc startul competiției Masters. Jon Rahm este în cursa pentru menținerea titlului. Succesul pe care l-a înregistrat spaniolul, îl încadrează în topul celor patru performeri care au reușit acest lucru și primul sportiv de succes; de când Tiger Woods a înregistrat performanța prin anii 2001-2002.

Dacă în urmă cu un sezon Rahm obținuse titlul PGA, mutarea esențială făcută la LIV Golf l-a săltat direct în clasamentul Top 10. Poziție pe care și-a menținut-o până în momentul de față. Acum jucătorul așteaptă cu nerăbdare întâlnirea ce va urma în luna aprilie. Abia așteaptă să își întâlnească colegii ai acestui sport, iar fanii să se bucure de un adevărat spectacol.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?