STIRI_long

Meci încins între Rapid și FCSB

Meci încins între Rapid și FCSB

Meciul dintre Rapid și FCSB s-a ținut „acasă” pentru jucătorii lui Adrian Mutu. Derby-ul dintre cele două echipe a adus multă acțiune pentru suporterii pe stadion. Meciul a fost urmărit îndeaproape și de selecționerul Edi Iordănescu, însoțit de tatăl lui.

În primul minut Sefer a fost pe fază, încercând să aducă primul gol pentru echipa gazdă. Însă execuția întârziată a făcut ca fundașul de la FCSB să revină pe fază.

Spiritele se încing în minutul 4 când Răzvan Onea primește cartonașul galben în urma faultul provocat lui Florinel Coman de la FCSB. Meciul continuând, iar în minutul 12 FCSB putea înscrie primul gol. Cartonașele galbene au fost la mare vizibilitate. Dawa de la FCSB primește cartonașul galben pentru intrarea aspră asupra lui Bamgboy.

Minutul 21 aduce primul gol pentru Rapid. Albu a poziționat balonul în centrul careului de Bamgboye și astfel șutul cu latul aduce înscrierea golului pentru echipa lui Adrian Mutu pe terenul propriu.

Spre finalul partidei Omrani a încercat să aducă egalitatea pentru FCSB. Însă a șutat balonul pe sus, iar portarul de la Rapid a deviat balonul peste bara transversală.

Minutul 93 se încheie cu în frângerea pentru FCSB.  Cele două echipe s-au confruntat în runda a V-a din play-off al Superligii.

[wpforms id="6518" title="true"]