Messi va îmbraca în continuare tricoul Argentinei, o spune chiar el

Messi Campion Mondial Qatar 2022
Facebook
Twitter
Email
Print

MLionel Messi, cel mai bun fotbalist de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 a declarat ca nu se va retrage de la echipa națională, și ca se simte foarte bine alături de grupul care au făcut Argentina cea mai buna echipă națională din lume.

Nu mă voi pensiona„,  „Vreau să joc în continuare din postura de campion mondial” sunt doar câteva din afirmațiile căpitanului argentinean după cucerirea trofeului de duminică.

Starul lui PSG a mai spus ca este un vis împlinit acest trofeu pe care Argentina nu la mai câștigat din anul 1986, singurul trofeu ce ii lipsea din vitrină. Satisfacția este și mai mare după ce au câștigat și Copa America înaintea competiției organizate de Qatar.

Îmi place fotbalul, ceea ce fac. Îmi place să fiu în echipa națională” a mai adăugat Messi, spunând și ca așteaptă sa ajungă în țara natală pentru a sărbătorii performanta din acest an alături de fanii care i-au susținut pe tot parcursul lor.

Cel care a condus de pe bancă echipa, Lionel Scaloni a spus ca își dorește sa îl aibă în continuare pe cel mai bun jucător în echipă, și atâta timp cât și Messi dorește asta va fi binevenit în lotul Argentinei.

Messi la Mondial în 2026?

În primul rând, trebuie să-i ținem un loc pentru următoarea Cupă Mondială din 2026, dacă vrea să continue să joace. Dacă vrea să continue să joace, va fi alături de noi” a declarat antronorul

Lionel Messi va avea 39 de ani în 2026, dar forma care a arătat-o la aceasta ediție de campionat mondial ne da speranțe ca va fi pe teren la următoare ediție sau măcar în lotul echipei Campioană.

Are mai mult decât dreptul să decidă dacă vrea să continue să joace pentru Argentina sau nu și ce vrea să facă cu cariera sa. Este o plăcere imensă pentru noi să-l antrenăm”  a completat antrenorul argentinean Scaloni

Messi și-a ajutat mult colegii în drumul spre cucerirea trofeului. Experiența sa dar și randamentul fantastic de pe terenul de fotbal au adus un mare plus echipei și fără aportul și reușitele sale aceasta performanță incredibilă era foarte greu de atins.

Personal mi-aș dori sa joace cât mai mult atâta la echipa de club cât și la echipa națională, este o placere sa vedem un asemenea talent pe teren și trebuie sa ne mândrim ca am trăit timpurile în care el ne-a arătat o parte din jocul cu mingea. Mulțumim Argentina, multumim Lionel Messi! ❤️

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?