MM Stoica are o reacție clară cu privire la Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini
Facebook
Twitter
Email
Print

Andrea Mandorlini în vârstă de 62 de ani a preluat echipa CFR Cluj și este considerată o mișcare foarte importantă pentru echipa ardeleană. De pe banca de rezervă Dan Petrescu a avut un ultim sezon sumbru cu echipa CFR Cluj. Prin urmare ambele părți au fost de acord să meargă pe drumuri diferite cu un an mai repede. Dan Petrescu își continuă cariera de antrenor în Coreea de Sud, iar echipa CFR este preluată de alt antrenor.

La început se discuta că echipa este dorită de Cristiano Bergodi în vârstă de 58 de ani, doar că decizia nu a fost finalizată și prin urmare pe lista finală a apărut numele lui Mandorlini cel cu, care a câștigat echipa CFR Cluj în anul 2010 titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

MM Stoica, managerul general al echipei de fotbal FCSB, a analizat numirea lui Mandorlini în funcție la CFR Cluj. Acesta are încredere deplină în potențialul său și a pregătirii lui, dar nu are viziuni speciale pentru echipă, deoarece în ultimul timp și mai ales în ultimul an, nu a mai avut aceeași forță și unitate.

Adnrea Mandorlini pe de altă parte este încântat de echipă și entuziasmat de întoarcerea lui. El a mai specificat că iubește Clujul și cunoaște îndeaproape echipa CFR. De asemenea este conștient că formația s-a schimbat, dar obiectivul lui este de-a se lupta pentru titlu.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?